co najtichsi 120mm vysavaci a 80mm nasavaci vetrak do case

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Roh
Začátečník
Začátečník

co najtichsi 120mm vysavaci a 80mm nasavaci vetrak do case

Příspěvek od Roh »

idem si kupit tuto bednu:
http://www.chieftec.com/products/Silver/BG-01B-B-SL.htm
a ta ma vzadu poziciu na 120mm vysavaci vetrak a vpredu na nasavaci 80mm

ake co najtichsie vetraky mi mozete doporucit :?:
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

120mm --> Xima
80mm --> svietiaci CoolerMaster @ 5-7V, alebo AC (ale im vrcia loziska).
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
Roh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Roh »

dymONE píše:120mm --> Xima
- co to je xima a kde sa da kupit?
dymONE píše: 80mm --> svietiaci CoolerMaster @ 5-7V, alebo AC (ale im vrcia loziska).
- nechcem svietiaci ventilator a vrciace lozisko tiez nie :shock:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Roh píše:
dymONE píše:120mm --> Xima
- co to je xima a kde sa da kupit?
Xima je uživatel na foru, který prodává bezkonkurenčně nejlepší fany s poměrem cena/výkon/ticho...mám jich pár a mohu jen doporučit... :wink:
Roh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Roh »

Stoobi píše:
Roh píše: - co to je xima a kde sa da kupit?
Xima je uživatel na foru, který prodává bezkonkurenčně nejlepší fany s poměrem cena/výkon/ticho...mám jich pár a mohu jen doporučit... :wink:

8) mna by skor zaujimali konkretne typy ventilatorov a kde ich (na Slovensku) kupit.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ja si chci koupit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27110 myslíte že je dobrej máte s nim někdo zkušenost chci ho na radiator
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Roh: Je to značka Tricod, ale ještě jsem je nikde normálně v prodeji neviděl. Pokud se s Ximou domluvíš, tak ti je pošle i na Slovensko. Ale samozřejmě +pošta. (jinak cena je 200,-Kč/ks) :wink:
Xan píše:ja si chci koupit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27110 myslíte že je dobrej máte s nim někdo zkušenost chci ho na radiator
A do tohohle bych teda nešel. Nevím, jak hodně ti jde o ten svit. Ale pokud by ti stačily černý fany, tak bych bral ten od Ximy a nebo za podobnou cenu jako to TT nějakej Papst, kterej je naprosto neslyšnej (prostě nejkvalitnější fan). A pokud ti jde o LEDs osvělení, tak bych doporučoval projet sortiment na Caseking.de a pak si to nechat přivést... :wink:
Roh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Roh »

na Slovensku som nasiel tieto papst http://www.copper.sk/elektro/papst/papst.htm ale ked vidim tie hlucnosti nad 40db tak sa mi to moc nepozdava a neviem zistit ceny.
hmm o tricod som nikdy nepocul. nechcel by som kupovat macku vo vreci.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak to nevím, co jsi to našel, ale já jsem mysleš spíš něco takovéhleho - to je výkonej fan, kterej je tichej...mě odrazuje jen ta cena...ale kdybych chtěl vyhodit 600,- za jeden fan, tak beru bez rozmýšlení tohle...
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

jo kam mam ximu kontaktovat, uz jednou sem mu posilal SZ a nic, jo a jak je dodava.
OverKill
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OverKill »

xima dodava postou staci se kouknout par postu vejs
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

OverKill píše:xima dodava postou staci se kouknout par postu vejs
No to je hezky, vejs sem se koukal, ale jak rikam psal sem mu SZ a nic, jinej kontakt tam na nej neni.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak taky vydrž...on nesedí celej den na foru a nečeká na masakra, až bude chtít fany... :lol: Dočkej času...a mám dojem, že by mu měla v nejbližší době dojít nová zásilka...už neměl žádný "skladem" :wink:
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

no jenze uz to je 14dni, mozna dyl
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

a jakej byste mi tada doporučili svítící fan 120
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

S tim fanem ti bohuzel neporadim, ale pokud by ses nakonec rozhodl bez LED tak Xima .) ci to co ti radil Stoobi.
ad Xima... ja mu psal myslim 3x a odepsal nejak po 5ti dnech, on ti pak da treba mobil ci ICQ a nejak se s nim domluvis.
Jinak ty vetraky mu dou hafo na odbyt, nejsou neslysny, ale jsou hafo tichy, rozhodne jsem spokojen (jako stovky dalsich), maji i dobry prutok.
A muze to predat i osobne (kde se dozvis od nej, myslim Praha, Plzen) vyjimecne i v Brne... v 11 na dalnici ;)
A ma i skvely pasivy, taky sem si vzal kousek
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hm asi do něj pudu a pak si ho natřu UV barvou :-D
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Vidis to vypada jako povedeny napad .)))
el_Barto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el_Barto »

Vrele muzu doporucit znacku NEXUS
delaji luxusni vetraky, sam mam 2x80mm a naprosta spokojenost, maji je treba v cybexu ( teda myslim ) a urcite v abacusu
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

prensne , mam taky jednu 120tku nexus (sla do zdroje EC) a je naprosto tichounka a dokonce i slusne fouka, takze parada (teda az na cenu 380KC)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“