a celkem narocna hra to je
Dungeon Siege
Moderátor: Baneshee
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Dungeon Siege
Tak, prave se mi dostala do rukou tahle parba, mno je to super rpg, dostal jsem se do toho 1 mesta , a najmuj jsem si i osla ! na nozeni veci, ten ma ale velkej inventar.Ale zapomel jsem cestou splnit 1 ukel kterej je mezi tou cestou do mesta , kdyz se tam chci vratit tak vzdycky zabloudim a skoncim zas v tom meste.Nevite kde je link na navod ? nebo mi aspon poradte
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Buddha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hehe, narocna? mezi poradnymi RPG neni moc takhle jednoduchych a primocarych her.
napis presneji jaky ukol. snad si jeste vzpomenu.
napis presneji jaky ukol. snad si jeste vzpomenu.
CPU:AMD Barton2500+,chladič PrimeCooler HyperCooling II+, MB: Soltek 75-FRN2-L, RAM: 512MB DDR400 VM dual (11:3:3:2), HDD:Hitachi Deskstar 120GB/8MB + Segate Barracuda 80GB + IBM 40GB (rámeček), GK: GeForce 4 Ti4200 Abit Siluro 128MB DDR + modded Titan D3TB, SB Audigy ES Player, DVD±R/RW LG 4163B, CD-RW Samsung 24x10x48x, IBM P260 21" flat trinitron, homemade: stereo zesik do 5 1/4, regul. 3x fan + osvetleni R/G/B do 5 1/4, big tower mod 350W
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- racous
- Začátečník

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DS a DS : legends of aranna sou bozi..sjel sem je na medium a vcelku bez vetsich problemu.super parba..uz se tesim na dvojku
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tamto neni navod.Nemate dalsi link na nejakej normalni ceskej navod ? A to jak jsem psal v 1 prispevku ze je to narocna hra, jsem myslel na HW pozadavky.Ale dostal sem se do toho 1 mesto, zapomel sem splnit ten ukol, kde se ma vycistit edgaruv sklep.Tak jdu zpatky a za boha to nemuzu najit !!!!!!!!!!!!! kua
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a co takhle kua uz zacit pouzivat mozek a hlavne vyhledavac? je tak tezky do prcic dat do seznamu 3 slova "dungeon siege navod"????TotalTrum píše:tamto neni navod.Nemate dalsi link na nejakej normalni ceskej navod ? A to jak jsem psal v 1 prispevku ze je to narocna hra, jsem myslel na HW pozadavky.Ale dostal sem se do toho 1 mesto, zapomel sem splnit ten ukol, kde se ma vycistit edgaruv sklep.Tak jdu zpatky a za boha to nemuzu najit !!!!!!!!!!!!! kua
fakt pokud nemas IQ ani na tohle tak fakt nechapu co delas u pc, ale neboj, nejsem zlej takze sem ti to nasel sam http://search.seznam.cz/search.cgi?w=du ... -p-s-1-y-n priste pozadej o pomoc svou ostetrovatelku
0118 999 881 999 119 7253
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
uz sem byl stoho tak zblblej ze sem ho ani nevyhledaval.Ja sem chtel totiz poradit tu vec kdytz sem v tom 1 meste jak se vratit zpatky pro ten 1 ukol.Jinak s navodem se mi do toho moc nechche celkove.Ale dik
- djluis
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Isghole
- Začátečník

-
zdravim
mám problém s částí hlavního úkolu (6.) ve druhém aktu.
Jsem v mrazivých catakombách a mám zachránit princeznu, musím sjet dolů ale ten výtah je blokován 4mi otočnými sloupy (ve tvaru jehlanu). Na každé straně sloupu je jiný znak (zelený strom, červený strom, a pak něco tmavě červenýho a žlutýho, něco jako kostra z ryby).
Potřeboval bych poradit správnou kombinaci, abych mohl pokračovat.
Díky všem za radu (správnou
)
Jsem v mrazivých catakombách a mám zachránit princeznu, musím sjet dolů ale ten výtah je blokován 4mi otočnými sloupy (ve tvaru jehlanu). Na každé straně sloupu je jiný znak (zelený strom, červený strom, a pak něco tmavě červenýho a žlutýho, něco jako kostra z ryby).
Díky všem za radu (správnou
- Isghole
- Začátečník

-
- vesna
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- drak
- Začátečník

Pokud se nemýlím, kousek zpět stejnou cestou jsou ty symboly namalovaný na podlaze anebo zkoušet různý kombinace, nakonec se ta správná najdeIsghole píše:zdravim
Díky všem za radu (správnou)
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Crazy Horse
- Nováček

presne tak kusok spat na zemi su namalovane v spravnom poradi.drak píše:Pokud se nemýlím, kousek zpět stejnou cestou jsou ty symboly namalovaný na podlaze anebo zkoušet různý kombinace, nakonec se ta správná najdeIsghole píše:zdravim
Díky všem za radu (správnou)
.
Abit KT7 133 Raid rev. 1.0 | T-bred 1700+@2106MHz | 512MB RAM | Hercules R8500LE@R9100 | Fortissimo III 7.1 | MX 510