Zdravim,skusal som na fore najist nieco podobne,ale bez uspechu,preto sa pytam.
Mam PC tak dva roky,pred mesiacom som nainstaloval WinXP SP2 a HDD slapal v pohode ten spominany mesiac.Zrazu pri spusteni PC mi nabehne hlaska "Chyba v cteni disku" a neviem to rozchodit.Odisiel mi uplne?
Maxtor 40GB [/b]
Poradte..."Chyba v cteni disku"
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- mambo
- Nováček

-
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skusit jinou kšandu,jinej molex.Pokud ani to nepomůže tak v jinym PC.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

Otázka je kdy tam ta hláška skočí.
Ale zrovna jsem řešil problém kdy jsem se uklepl a překopal win zavaděč systému. Mám dva disky a na jednom WinXP a na druhým Win2003. Nechutně to skapalo a když se měl startovat systém tak tam skočilo žeco jako "...byla zjištěna změna očekávaného hardware...z disku nelze číst...systém nebude spuštěn..."
Opravil jsme to v konzoly pro zotavení a to mi chvíly bádání dalo.
Nicméně také to může být řadičem, vyrem, diskem ... vlastně to může být cokoliv a bez dalších informací je to bezradná situace.
Ale zrovna jsem řešil problém kdy jsem se uklepl a překopal win zavaděč systému. Mám dva disky a na jednom WinXP a na druhým Win2003. Nechutně to skapalo a když se měl startovat systém tak tam skočilo žeco jako "...byla zjištěna změna očekávaného hardware...z disku nelze číst...systém nebude spuštěn..."
Nicméně také to může být řadičem, vyrem, diskem ... vlastně to může být cokoliv a bez dalších informací je to bezradná situace.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.