Taky mě to napadlo, jen jsem nevěděl jak se vyjádřit :-PXPM píše:Tu case si asi měl spíše natřít na šedo a pak by ta rez možná byla lepší...
Třeba to Stoobi zbrousí flexkou a zkusí to znova :-D (samozřejmě na vlastní nebezpečí :-)
Moderátor: L4mka
Taky mě to napadlo, jen jsem nevěděl jak se vyjádřit :-PXPM píše:Tu case si asi měl spíše natřít na šedo a pak by ta rez možná byla lepší...
Tak třeba dneska jsem byl kupovat šedý sprej a koupil jsem moc světlej, nebo včera se mi zlomila fréza a nová stojí 300,-...když se nedaří..tak se nedaříStoobi píše:i když mi připadá, že se mi nedaří celej týden
Jo tak to sám nevím...jsem rád, že jsem se teď dostal na net, jelikož mám novou desku a disk a už tři dny se tady s tím morduju...(XPčka jsou na h***o)...dows píše:Tak co stoobi kdy budou dalsi fotecky?
jj s tema XP zcela souhlasim, ale co bys chtel od firmy Microsof...Stoobi píše:
Jo tak to sám nevím...jsem rád, že jsem se teď dostal na net, jelikož mám novou desku a disk a už tři dny se tady s tím morduju...(XPčka jsou na h***o)...
Snad bych mohl něco udělat zítra nebo o víkendu...uvidíme...
Prostě to napíšeš všechno do jednoho řádku ne ?dows píše:jj s tema XP zcela souhlasim, ale co bys chtel od firmy Microsof... :-DStoobi píše:
Jo tak to sám nevím...jsem rád, že jsem se teď dostal na net, jelikož mám novou desku a disk a už tři dny se tady s tím morduju...(XPčka jsou na h***o)...
Snad bych mohl něco udělat zítra nebo o víkendu...uvidíme... :-D
mimochodem jak si udelal ze mas dole(jak mas popis tech sestav) vsechno v radku me to automaticky zalamuje a pak je to vsechno strasne dlouhy...
jj to sem mel ale ve firefoxu se mi to zalamovalo, tak sem to udelal v exploreru a poho...Nox.lbc píše:Prostě to napíšeš všechno do jednoho řádku ne ?
Já taky ve FF a fpoho :-)dows píše:jj to sem mel ale ve firefoxu se mi to zalamovalo, tak sem to udelal v exploreru a poho... :)Nox.lbc píše:Prostě to napíšeš všechno do jednoho řádku ne ?
Tak sorry, a jak teda ten Mod pokračuje ? Nějaký nový fotečky ?Stoobi píše:Taky bych tohle typoval na jiný téma. Pokud možno si tyhle věci řešte přes SZ :wink:
nech ho pres vykend pracovat a v pondělí se třeba pochlubíNox.lbc píše:Tak sorry, a jak teda ten Mod pokračuje ? Nějaký nový fotečky ?
Oukej, tak tedy pracuj Stoobi ... a pak pošli "sakra" nějaký fotky :-))Masid píše:nech ho pres vykend pracovat a v pondělí se třeba pochlubí :DNox.lbc píše:Tak sorry, a jak teda ten Mod pokračuje ? Nějaký nový fotečky ?
To sem se uklidnil ... bohužel mě k tý rzi taky nic nenapadá ... chce to jen zkoušet hodně barev, nebo se zeptat v nějakým obchodě s barvama, jestli by to nevěděli :-)Stoobi píše:Chlapci, chlapci, klíd...nebojte...zítra by mohly nějaký fotky být..ale pořád mi nějak vrtá hlavou ta rez...tohle se mi opravdu moc nepovedlo, ale zatím mě nenapadl žádnej jinej (lepší) způsob... :( :sad:
Me se některy kousky aji líbyli ale fak by asi bylo lepší tu rez delat aš to bude v orig. barvě. Ale ber to i ste lepší stránky Takovou rez jako ty nikdo nemá.Stoobi píše:Chlapci, chlapci, klíd...nebojte...zítra by mohly nějaký fotky být..ale pořád mi nějak vrtá hlavou ta rez...tohle se mi opravdu moc nepovedlo, ale zatím mě nenapadl žádnej jinej (lepší) způsob...