Co se mi to Win XP pokousi spustit ?
- stanke.draho
- Nováček

-
Co se mi to Win XP pokousi spustit ?
Nastehoval se mi do PC nejaky SpyWare. Pri jeho odstranovani jsem se dostal do stavu, ze po resetu Win XP uz prakticky najedou, vidim vse, co se mi normalne rozjizdi, pak se ale Windows snazi spustit jeste neco a pri spousteni toho neceho se pocitac resetne. Nevite nekdo jak donutit Win XP, aby logovalo do nejakeho souboru vse co se teprve chysta spustit. Pomoci BOOT.INI ho umim donutit, aby logolalo do souboru vse co se mu uz podarilo najet, to mi ale neni k nicemu, kdyz se mi pocitac uplne nerozjede. Potrebuji aby logovani probehlo jeste pred spustenim prislusneho programu nebo driveru ! Pak tu pitomost budu moci vyhodit. Jeste poznamenavam, ze v nouzi mi Win XP najedou normalne. Dekuji za radu.
- Buddha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
najed si do nouzovyho rezimu a pres "start"- "spusit" (stejne funguje zkratka "wokenni klavesa + R") dej prikaz MSCONFIG.
tam uvidis, jaky sluzby se spousti pri nabihani systemu a muzes je zakazat
tam uvidis, jaky sluzby se spousti pri nabihani systemu a muzes je zakazat
CPU:AMD Barton2500+,chladič PrimeCooler HyperCooling II+, MB: Soltek 75-FRN2-L, RAM: 512MB DDR400 VM dual (11:3:3:2), HDD:Hitachi Deskstar 120GB/8MB + Segate Barracuda 80GB + IBM 40GB (rámeček), GK: GeForce 4 Ti4200 Abit Siluro 128MB DDR + modded Titan D3TB, SB Audigy ES Player, DVD±R/RW LG 4163B, CD-RW Samsung 24x10x48x, IBM P260 21" flat trinitron, homemade: stereo zesik do 5 1/4, regul. 3x fan + osvetleni R/G/B do 5 1/4, big tower mod 350W
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Lemra
- Čestný člen

• Win+Pause, karta Upřesnit, spouštění a selhání systému - Nastavení - odškrtni Automaticky restartovat. Při dalším pádu systém spadne do BSOD a možná budeš schopen hlášku interpretovat
• pravým na Tento počítač - Spravovat - Prohlížeč událostí
• http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14269 - postni sem (nebo PM/mail) výpis z utility HiJackThis, funguje i v nouzovém režimu.
• pravým na Tento počítač - Spravovat - Prohlížeč událostí
• http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14269 - postni sem (nebo PM/mail) výpis z utility HiJackThis, funguje i v nouzovém režimu.
- megawir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pro nastavovani veci,co se maji spoustet po startu + cisteni registru atd..doporucuju programek regcleaner...najit ho muzes treba tady - http://www.slunecnice.cz/product/RegCleaner/kuavik píše:jj ale s tim msconfigem opatrne, pokud si nebudes jisty co odskrtnout, tak to sem radsi postni, nebo by ti wokna nemusely nabehnout uz vubec
je to freeware,navic umi odstranovat uz neplatny a nepouzivany klice...
a vsechno automaticky. dela i zalohy,kdyby neco
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
...24" Dell UltraSharp U2410...
...24" Dell UltraSharp U2410...