Teplovodivá pasta

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
el_Barto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el_Barto »

hodne dobry kompromis ( a i lepe vede teplo nez AS3 ) je: http://arcticsilver.com/ceramique.htm nezrusi vam zaruku ( narozdil od vsech stribrnych, nevysycha, a jde z CPU dobre ocistit,narozdil od vsech stribrnych 8) ...

// jsem s ni spokojeny, viz podpis...
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Když už se tu řeší pasty, myslíte že pro 754 jako větší plochý povrch, s menším přítlakem chladiče je lepší nějaká stříbrná titanka nebo snad AC psty ?
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

el_Barto píše:...a jde z CPU dobre ocistit,narozdil od vsech stribrnych
Docela dobře čistit jdou lihem.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Ktora pasta je lepsia z tychto dvoch : 1. Biela pasta Thermal Conductivity
>1.0w/mk alebo 2. Strieborna pasta Thermal Conductivity >8.7w/mk

Ktora pasta je teda lepsia?Co znamena mk ?
Podla toho co tu citam tak asi bude lepsia biela pasta nie?
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

A co rikate pasty od AC? Ted jsem jednu koupil :(, nic jinyho tam nemeli :(
mam takovy dojem ze je to asi pekny shit podle toho ze tady o ni nepadlo :)
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

MAN píše:A co rikate pasty od AC? Ted jsem jednu koupil :(, nic jinyho tam nemeli :(
pasty od AC jsou vseobecne velmi dobre :)
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

MAN píše:A co rikate pasty od AC? Ted jsem jednu koupil :(, nic jinyho tam nemeli :(
A jednu bys mel donist... :offtopic: :devil: :jaw: :dry: :box:
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Jaitni píše:A jednu bys mel donist... :offtopic: :devil: :jaw: :dry: :box:
:? :stupid:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Neni to proti pravidlum psat osobni vzkazy na forum? :?

Kdyz ses tak linej sednout na salinu (prazaky - tramvaj) a jet 3 zastavky a koupit si blbou pastu za 20kc, ja za to nemuzu!
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

MAN píše:Neni to proti pravidlum psat osobni vzkazy na forum? :?

Kdyz ses tak linej sednout na salinu (prazaky - tramvaj) a jet 3 zastavky a koupit si blbou pastu za 20kc, ja za to nemuzu!
To sme trosku OT :lol: :lol: :lol:
Kde to sezenu za 20 kc??? :roll:
TO zas neni takovy OT , v podstate resime,kde se da koupit pasta za 20 kc :wink:
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

aha jestli me daji nejakej ban tak te zabiju :-D

Ses asi uplne vy.....! Rikam 3 zastavky, tak si zajed do te zuene petry, stribrnou tam maj za 30, ten muj silikon sem bral za 70, ale ted ju maj udajne za 20. Tak nebud linej neer me a val si ju koupit!
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

KURVA nehádejte se a souhlaste s mým názorem že pasta za 20 kč je buď : stříbrná titanka či tak, malé množství, el. vodivá, radši nepoužívat, teplovod. nic moc, nebo bílý blbý silikon, teplo trochu lépe, ale prostě taky nic moc, Ale není silikon jako silikon, a tak třeba AC3 pasta (stojí 600) je celkem v pohodě, ale pro normální použití je ideál třeba poly-silikonová nebo jak pasta od Cooleasteru, je to injekce, celkem férové množství, je k tomu rozpatlávací kartička. Já ji používám s 3Dcoolerem a teplota je okolo 30 stupňů v klidu . . .
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pasta Zalman Thermal Grease CSL850

Příspěvek od ka-spel »

Co říkáte na originál pastu co se dává ke Zalmanům (právě mi přišel 7000 B Cu) a váhám jestli ji použít - http://www.neotec.pl/page.php?id=21
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Ac pasty jsou velmi dobré,ale drahé....kdyžtak se mrknte semka http://www.techwarelabs.com/reviews/coo ... mal_paste/

je to docela dobrej testik tech lepších past :D
chuma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chuma »

takze z tech levnejsich past (do 200+-) asi tuto
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=22763
nebo poradite nejakou jinou? (nejlip z nabidky czc)
Sempron 2400@220*10MHz (1,75Vspeedfan, AC coppersilent 2 rev.2 @2200 ot/min, windtunel, 50 idle 57 burn-prime ), MSI KT880 Delta, A-data VITESTA DDR 500 2*512 (2,5 3 3 6 1,8V), ASUS A9550GE/TD 420/250 (3DMark03 3545b), Hitachi 160GB 7200ot/min 8MB PATA, SBLive! Value, Koss UR-20, MX310 na hadraku, Logitech Internet Pro, TT Swing 2*12 fan, Fortron FSP350-350GTF(PF) 350W
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

a nie je lepsie Thermaltake Grease 2 ? Mala by to byt pasta Arctic Silver 3.
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

Highlander píše:Ac pasty jsou velmi dobré,ale drahé....kdyžtak se mrknte semka http://www.techwarelabs.com/reviews/coo ... mal_paste/

Je to opravdu tak? Jsou v reálných podmínkách takovéto rozdíly? Používám 5 let starý(hrudkovatý) noname silikon. :oops:
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Pajax píše:
Highlander píše:Ac pasty jsou velmi dobré,ale drahé....kdyžtak se mrknte semka http://www.techwarelabs.com/reviews/coo ... mal_paste/

Je to opravdu tak? Jsou v reálných podmínkách takovéto rozdíly? Používám 5 let starý(hrudkovatý) noname silikon. :oops:
Zrovna včera jsem na to vedl debatu s jedním prodavačem v obchodě. Řekl mi, že je to jen alchymie - prakticky těžko měřitelné. Že tam mám s klidem dát tu pastu co k tomu dává Zalman.

Pokud je to v PC stejné jak v hifi - šašování se zlacenými super kabely, tak bych nedivil.
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

cca pred rokem jsem take podlehl temto famam, a koupil jsem docela drahe pasty, tzn AS3 a AS ceramique, pred tim jsem pouzival Zalmana, thermalright a titana, jediny rodil na jaky jsem prisel byla casova stalost past, s tim ze ty tzv lepsi casem jen mirne ztraceji sve vlastnosti.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Jafido píše:cca pred rokem jsem take podlehl temto famam, a koupil jsem docela drahe pasty, tzn AS3 a AS ceramique, pred tim jsem pouzival Zalmana, thermalright a titana, jediny rodil na jaky jsem prisel byla casova stalost past, s tim ze ty tzv lepsi casem jen mirne ztraceji sve vlastnosti.
Moje řeč. Nakonec jsem tam vrznul to co tam bylo u chladiče a je to. Nakonec si říkám, že firma co dělá jedny z nejlepších chladičí tam těžko bude přibalovat nějaký vyloženě šmejd. 8)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“