Turbo Boost Sony 40x -> 48x

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
benQ
Začátečník
Začátečník

Turbo Boost Sony 40x -> 48x

Příspěvek od benQ »

ahojky

njegde som cital, ze pri tychto mexanikach ide zvysil ryxlost citania a zapisu pri vkladani cd zo 40x na 48x. Ze treba drzat EJECT njakych 4-5sec pri zasuvani cd. Ale kedy, ako a kolko presne??? Sa mi to raz podarilo, ale ani neviem ako :oops: Teraz ked to skusam mi ho hned vypluje spät, pripadne nevysunie ale rychlost sa nezmeni :sad: Sony CRX300A/E
i5-12600 / Z690 / 32GB / RTX 3060 Ti / 990 Pro 2TB + 980 1TB / Fractal R4 / TX550M / 27" WHQD
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

se obávám, že si někdo dělal prdel, tomu nevěřím
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

taky jsem neco takovyho slysel... ale nevim.. osobne mi ten rozdil nepripada vuec dulezitej...
benQ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benQ »

pavel.minarik píše:se obávám, že si někdo dělal prdel, tomu nevěřím
ziadna sranda!! v recenzii na www.cdr.cz sa to pise uplne vazne. sa to vola "TURBO BOOST" /vystizny nazov - podradim, trochu nitra a jedu! :-D :P /, len to neviem zpojazdnit :oops: :(
i5-12600 / Z690 / 32GB / RTX 3060 Ti / 990 Pro 2TB + 980 1TB / Fractal R4 / TX550M / 27" WHQD
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

to je neuvěřitelný, to tam snad soňáci integrovali jen aby byla sranda kolem nudnejch CD mechanik, možná taky záleží va verzi firmware aby to chodilo, ale stejně jak píše ICE, je to k ničemu
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Borec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Borec »

ja mam tu samou mechaniku,zmackes eject cd ti vyjede ven a staci to podrzet asi tak 5 sekund, a pak ti blikne ledka, a pak to zmackes jeste jednou a cd se ti zasune a mas to odblokovany na 48x, ale jak tady psaly je to na nic, zrychly se ti vypalovani asi o 30sec. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“