Staré hry na WinXp HOME

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
asiso
Nováček
Nováček

Staré hry na WinXp HOME

Příspěvek od asiso »

Dobrý den, mám tu problém s instalací starších her i aplikací. (The sims1,pharaoh,Aoe1,2 , starcraft,Cinema3D)Na win98 mi na stejné sestavě šlapali v pohodě alep o přeinstalovaní na XP HOME (FUUUJ) se mi vždy vypíše při inicializaci instalace chybová hláška: Autoexec.nt nepodporuje tuto verzi a bla bla bla sou tam 2 možnosti- opakovat (nic se neděje) a zavřít (zavře se ta hlaška). Docela mě to štve a rád bych si zahrál ještě staré hry, protože jedině ty pro mne mají nějaký smysl a moderní střílečky typu Doom3 (boj se boj se a boj se vojačku) nemají smysl, i když pro některé jistě mají svůj půvab. : :) .
Případně vám děkuji za odpovědi.
PS: slyšel sem o jakési Emulaci Xp na Dos a 98 (mění to autoexec.nt či co) pokud teda máte zkušenosti s timle programkem tak mi dejte vědět nejlépe na: [/b]plod@centrum.cz nebo na ICQ: 239-044-305.
Díky !!!
Nic mi na kompu nejde, pomozte prosim !!!!
Pacifist
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacifist »

Ja se muzu zastat jenom hry Pharaoh, ktera nema s WinXP Home nejmensi problemy, stejne jako ostatni hry od Impressions. :)
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

fix_xp.exe
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“