Zbořená FATka-[b]anketa[/b]

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
valvex
Nováček
Nováček

Zbořená FATka-[b]anketa[/b]

Příspěvek od valvex »

Během 4 dní mi padla fatka na obou partition na disku SEAGATE 160GB 8MB v NTSF. :shock: :o :( :sad:
Takže vyhlašuju anketu o tom, komu jaky disk (fatka) a kolikrát padl.
Současnost: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, ASUS M5A97, Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz, OCZ Agility 3 Series 120GB + Samsung 1,5 TB, ASUS ENGTX560 DC/2DI/1GD5, Fortron AURUM GOLD 600, vodník - Eheim AGB Station 600 rev2 220V (nádobka je vcelku šmejd - musel jsem ji podstatně předělat) + pasivní radiátor vlastní výroby - cca 30,000 cm2.
Bylo:Athlon 4850+EE, Gigabyte MA78-2SH, 2*1 GB A-Data Vitesta, Seagate 250 GB, DVD-DL LG, Radeon 4730, watercooling CoolRiver - CPU+GPU+NB http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0, Fortron 350PNF silent-modded
miho
Čestný člen
Čestný člen

Re: Zbořená FATka-[b]anketa[/b]

Příspěvek od miho »

valvex píše:Během 4 dní mi padla fatka na obou partition na disku SEAGATE 160GB 8MB v NTSF. :shock: :o :( :sad:
Prover zda mas v poradku pamet, nebezi ti diskovy radic na prilis vysoke frekvenci a co hlasi SMART.

Jinak FAT je datova struktura charakteristicka pro stejnojmenny souborovy system a v jinych souborovych systemech se nevyskytuje. Takze ti na NTFS partition padnout nemohla. Uznavam ale, ze "padla mi MFTka" nezni tak dobre ;-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
valvex
Nováček
Nováček

Příspěvek od valvex »

Smart mi predtim nic zvlastniho nehlasil (nebo jsem si nevsiml), jak rychle bezi diskovy radic nevim, ale nijak jsem ho nenastavoval-PC je na puvodnim nastaveni. Pameti testnu a pak se uvidi.
Partition-Cko mi zmizelo pote, co jsem HDD vypnul ve druhem komplu a dal zpatky do sveho, Dcko po vypnuti a zapnuti meho PC.
Současnost: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, ASUS M5A97, Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz, OCZ Agility 3 Series 120GB + Samsung 1,5 TB, ASUS ENGTX560 DC/2DI/1GD5, Fortron AURUM GOLD 600, vodník - Eheim AGB Station 600 rev2 220V (nádobka je vcelku šmejd - musel jsem ji podstatně předělat) + pasivní radiátor vlastní výroby - cca 30,000 cm2.
Bylo:Athlon 4850+EE, Gigabyte MA78-2SH, 2*1 GB A-Data Vitesta, Seagate 250 GB, DVD-DL LG, Radeon 4730, watercooling CoolRiver - CPU+GPU+NB http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0, Fortron 350PNF silent-modded
paris69
Nováček
Nováček

Příspěvek od paris69 »

to vypada, ze jeden ze systemu (ten druhy pocitac) nemel zapnutou podporu pro 48-bit LBA.
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

miho píše:
valvex píše:Během 4 dní mi padla fatka na obou partition na disku SEAGATE 160GB 8MB v NTSF. :shock: :o :( :sad:
Prover zda mas v poradku pamet, nebezi ti diskovy radic na prilis vysoke frekvenci a co hlasi SMART.

Jinak FAT je datova struktura charakteristicka pro stejnojmenny souborovy system a v jinych souborovych systemech se nevyskytuje. Takze ti na NTFS partition padnout nemohla. Uznavam ale, ze "padla mi MFTka" nezni tak dobre ;-)
Neznamena nahodou NTFS NT FAT SYSTEM?
Ja myslim ze jo. :lol:
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

masakr_cz píše:Neznamena nahodou NTFS NT FAT SYSTEM?
No tak to si myslis spatne ;-)

New Technology File System
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

miho píše:
masakr_cz píše:Neznamena nahodou NTFS NT FAT SYSTEM?
No tak to si myslis spatne ;-)

New Technology File System
Ja to netvrdil jen sem se ptal.
Takze SORRY.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“