Neukoncujou se programy (mplayerc)

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Neukoncujou se programy (mplayerc)

Příspěvek od Borg2of3 »

Mam winXP. Pouzivam stale SP1. Od urcite doby.. nevim jake.. se mi neukoncuje mediaplayer classic 6.4.8.2. Myslim, ze mi to obcas udelaji i jiny programy... ale nejak si nevzpominam jaky, spis je to problem ciste mplayeru. Ovsem tenhle programek me s tim hodne stve. Kdyz prehravam video.. a pak ho normalne krizkem v hornim rohu zavru.. tak se uplne normalne ukonci.. ale v pameti stale je. A zobrazi se normalne ve spravci uloh. No a kdyz to nezkontroluju, tak to dela zvlastni veci. Kuprikladu spustim word (neni to pravidlo, ze by se to stalo vzdycky) a on proste dlouho nenajizdi.. pak kilnu mplayerc a hned word nastartuje. To same, mam nastavene ve svem programu vypinani monitoru.. a kdyz zustane mplayerc v pameti.. a ja uspim monitor.. tak pak po probuzeni neni ten program vubec videt. Staci opet kilnout mplayerc a program se zobrazi. Kdyz zustane v pameti, tak mi pak nejde vetsinou mplayerc ani znovu spustit. Jinak si nejsem na svem pc vedom jedineho jineho problemu.
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

MPlayer Classic zůstává občas viset i mně, a to na obou mašinách,takže bych to neviděl na problém ve tvém kompu, ale spíš v samotném mplayeru. Na řešení jsem bohužel taky nepřišel, zřejmě nezbyde nic jiného, než čekat na novou verzi a doufat, že tento bug už bude opravený :(
Veterán
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“