Thermaltake Rocket vodnik (co povite nan?) vs Zalman vodnik
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Rider008
- Začátečník
Thermaltake Rocket vodnik (co povite nan?) vs Zalman vodnik
Neviete niekde kde su porovnane.Popravde neviem najst vlastne nic , ani jeden test s timto Thermaltake vodnikom.
http://thermaltake.com/watercooling/cl- ... -w0011.htm
Jeho cena je velmi lakava 3700 SK s dph. Zalman stoji okolo 10 000 SK.
V podstate je to to iste ako zalman.Vezicka ktora funguje ako pasiv.Az na to ze Thermaltake je ovela lacnejsi a aj Ja osobne viacej verim Thermaltaku. Od zalmanu som este nemal nic na vyskusanie.
http://thermaltake.com/watercooling/cl- ... -w0011.htm
Jeho cena je velmi lakava 3700 SK s dph. Zalman stoji okolo 10 000 SK.
V podstate je to to iste ako zalman.Vezicka ktora funguje ako pasiv.Az na to ze Thermaltake je ovela lacnejsi a aj Ja osobne viacej verim Thermaltaku. Od zalmanu som este nemal nic na vyskusanie.
Naposledy upravil(a) Rider008 dne úte 15. úno 2005, 19:20, celkem upraveno 1 x.
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
já myslel jestli tam není někde test že by je porovnaly ten Thermaltake vidim poprvé já něco hledal taky a Zalman mě přišel dost drahý tak jsem koupil od AQCOOL www.vodnichlazeni.cz a jsem spokojen tiché to je, chladí to 45stupnů P4 2.8@3.2 plus čipset mají to vše smontovaný a naplněný kapalinou jen zapojíš za 2900sDPH a bez práce
- Rider008
- Začátečník
Co myslite bude ten Thermaltake Rocket Sytem chladit lepsie ako ten Zalman Reservator 1 ?Bude Thermaltake lepsi ako Silent Tower?
Velmi sa mi paci a uz sa mi nejak zbiehaju slinky nan.
Co si o nom myslite?
EDIT: Predsa ho niekde maju, kto hlada ten najde.Tu cenu som si nevymyslel len tak.
Velmi sa mi paci a uz sa mi nejak zbiehaju slinky nan.
Co si o nom myslite?
EDIT: Predsa ho niekde maju, kto hlada ten najde.Tu cenu som si nevymyslel len tak.
Naposledy upravil(a) Rider008 dne úte 15. úno 2005, 18:43, celkem upraveno 1 x.
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- dymONE
- Začátečník
NO ja si myslim, ze tieto komercne vodne chladenia urcite nestoja za tie prachy, a vlastne nestoja velmi za nieco. Za tie iste prachy +- si postavis odost vykonnejsie a dost kvalitne vodne chladenie
Poradim : Galaxi, eRTY, Radek-B ...
Poradim : Galaxi, eRTY, Radek-B ...
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak zas za ty peníze si to nechám od někoho udělat (myslím tím vodníka do kompu ). Tahle pěkná věc u kompu ti začne být nepříjemná přesně v okamžiku, kdy poprvé pocítíš potřebu komp byť dočasně přemístit a bohužel - bez té kovové roury se to neobejde...B@RT píše:jo ale pokud není tak zručný nebo chce mít vedle kompu něco pěkného tak zas za ty peníze?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- dymONE
- Začátečník
A hlavne ti to zacne byt neprijemne, ked prides nato ze si vyhodil 7k za nieco co vlastne vobec dobre nechladi
Btw ... nechapem tu poznamku o zrucnosti. Toho zalmana musi tiez nasadit na CPU a kde este xces. To iste ta caka s nekomercnym riesenim, akurat si sam budes musiet narezat hladice (presne na mieru), a spravit dieru do case na rad, zvladne skoro kazdy. Nieje to fakt ziadna zrucno-narocna praca, poskladat vodnika do case.
Btw ... nechapem tu poznamku o zrucnosti. Toho zalmana musi tiez nasadit na CPU a kde este xces. To iste ta caka s nekomercnym riesenim, akurat si sam budes musiet narezat hladice (presne na mieru), a spravit dieru do case na rad, zvladne skoro kazdy. Nieje to fakt ziadna zrucno-narocna praca, poskladat vodnika do case.
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
dymONE ten vodnik od Thermaltake vinde na 3700 s dph.(ja si este dph viem odpocitat)
Neviem aky je ucinny.Ale uz sa mi strasne zbiehaju slinky.Za 3000 SK bez DPH to nema podla mna chybu.Len neviem ako to bude chladit.
Zalman Reservator 1 bol o 5 stupnov lepsi ako Zalman 7000B-CU.Takze toto by mohlo byt nieco podobne.(ak nie lepsie)
Teraz mam Thermaltake Silent Tower a ten je tiez dost dobry.Neviem ci by sa taka vymena oplatila.
Neviem aky je ucinny.Ale uz sa mi strasne zbiehaju slinky.Za 3000 SK bez DPH to nema podla mna chybu.Len neviem ako to bude chladit.
Zalman Reservator 1 bol o 5 stupnov lepsi ako Zalman 7000B-CU.Takze toto by mohlo byt nieco podobne.(ak nie lepsie)
Teraz mam Thermaltake Silent Tower a ten je tiez dost dobry.Neviem ci by sa taka vymena oplatila.
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
este to nemam, stale nad tym uvazujem
zatial ho aj tak ani skladom nemaju, ale mali by ho dostat asi coskoro
Zatial ostavam pri mojom Thermaltake Silent Tower.
Rad by som videl aj nejake testy toho chladica, ale problem je v tom ze je prilis novy a ziadny test este neexistuje - alebo som aspon nevedel najst.
Kupovat macku vo vreci zasa nechcem. - porekadlo
zatial ho aj tak ani skladom nemaju, ale mali by ho dostat asi coskoro
Zatial ostavam pri mojom Thermaltake Silent Tower.
Rad by som videl aj nejake testy toho chladica, ale problem je v tom ze je prilis novy a ziadny test este neexistuje - alebo som aspon nevedel najst.
Kupovat macku vo vreci zasa nechcem. - porekadlo
- B@RT
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: