Délka života Windows
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- cabman
- Středně pokročilý

Jak dlouho ještě? Dloouhoo...
Troch mě překvapilo, jaká diskuse se strhne okolo takovéhleho tématu.
WinXP je v podstatě to samé jako Win2000. Pokud se s těmito výkonými systémy pracuje "normálním" způsobem tj. neinstalují se blbosti jako změna vzhledu, startovacího obrázku a pochybné utilitky ... tak je životnost mnoho let. Bohužel postupem času si každý spyware a prográmek něco ukousne až není co kousat. To se pozná podle hlášky v modré smrti. Řešit přesný čas je nesmysl protože se stane že skape čerstvě instalovaný systém nebo naopak v kanceláři běží pc pět let...
WinXP je v podstatě to samé jako Win2000. Pokud se s těmito výkonými systémy pracuje "normálním" způsobem tj. neinstalují se blbosti jako změna vzhledu, startovacího obrázku a pochybné utilitky ... tak je životnost mnoho let. Bohužel postupem času si každý spyware a prográmek něco ukousne až není co kousat. To se pozná podle hlášky v modré smrti. Řešit přesný čas je nesmysl protože se stane že skape čerstvě instalovaný systém nebo naopak v kanceláři běží pc pět let...
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Wiruz
- Pokročilý

hehe datum instalace OS 21.12.03 a to jsem menil P4 2,4/i845PE sGF4TI za 2,8/i865PE s GF4TI 15"CRT a pak za 3,4/i865PE s R9800PRO 17"CRT a Wokna porad drzej a to instaluji obcas nejake demo , nejakej uzitecnej programek a pod, ale vzdy vse peclive odinstalnuji a pravidelne delam sken PC proti virum a spyverum a taky cistim registry od prebytecnych nesmyslu. Aktualizuji pravidelne ovladace k VGA a MB. Takze verim ze XP jsou vazne skoro nesmrtelny.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- shadow
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Me už déle než rok, výměna CPU 2x, VGA 1x drobnosti jako tiskárna nepočítám, na Me net,office a občas games
XP skoro rok, dualboot s Me takže taky výměna CPU 2x, VGA 1x drobnosti jako tiskárna nepočítám, hry, střih videa, office atd...
ůdržba systému samozřejmostí
btw: OC do výtuhu systému samozřejmostí
XP skoro rok, dualboot s Me takže taky výměna CPU 2x, VGA 1x drobnosti jako tiskárna nepočítám, hry, střih videa, office atd...
ůdržba systému samozřejmostí
btw: OC do výtuhu systému samozřejmostí
- Mefule
- Nováček

-
Dzin: jak se ti podařilo na ME nainstalovat XP.Připravil jsi předem oddíly?Mně při instalaci XP úplně zmizel ME s hláškou, že se nedoporučuje instalace XP na starší ME.Hotovo a ukončení instalace mi také nepovolilo.O nějaké nabídce bootování se mi ani nezdálo.A takto nainstalovaný OEM XP Home je teď mnohem nestabilnější než ME. Zatuhává tak 3x týdně.
- Slezman
- Středně pokročilý

- Mefule
- Nováček

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
triple boot - XP (hlavní) - W2k (záložní) - W98 (záložní pro hry)
...ještě se tam občas objeví linux, kterej je teď na NB ...
všechno to jede přes jeden a půl roku - dříve, když nebyly XP jsem jen na W2k a ty jely 4roky bez poruchy
Nejkratší rekord: Win ME na notebooku - čistá instalace, pár ovladačů, office a byl z toho naprosto nestabilní systém za 10dní ... achjo
int main(OT)
{
cout << "(jo, kam se ten triple boot vejde? na tři disky rozdělené na hodně parition s celkovou brute kapacitou 430GB, ale uvažuji o rozšíření na 620GB ... to už jde ne?)";
return 0;
}
všechno to jede přes jeden a půl roku - dříve, když nebyly XP jsem jen na W2k a ty jely 4roky bez poruchy
Nejkratší rekord: Win ME na notebooku - čistá instalace, pár ovladačů, office a byl z toho naprosto nestabilní systém za 10dní ... achjo
int main(OT)
{
cout << "(jo, kam se ten triple boot vejde? na tři disky rozdělené na hodně parition s celkovou brute kapacitou 430GB, ale uvažuji o rozšíření na 620GB ... to už jde ne?)";
return 0;
}
Francie ... sladká Francie
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Mefule píše:Dzin: jak se ti podařilo na ME nainstalovat XP.Připravil jsi předem oddíly?Mně při instalaci XP úplně zmizel ME s hláškou, že se nedoporučuje instalace XP na starší ME.Hotovo a ukončení instalace mi také nepovolilo.O nějaké nabídce bootování se mi ani nezdálo.A takto nainstalovaný OEM XP Home je teď mnohem nestabilnější než ME. Zatuhává tak 3x týdně.
Do této sekce to asi nepatří........
Mám 2x HDD
1. je FAT32 rozdělen na 3.partition na něm jsou ME
2. je NTFS rozdělen ne 2. partition jsou tam XP prof.
Je to výhoda mít 2. systémy pokud jeden nefunguje tak máš druhej a
lépe se zálohuje, obnovuje atd.
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kamo, nejkratsi zivot woken, 1 minuta. Jsem nainstaloval Win 98, dam nastaveni siti a modra smrt, a uz jsem je nenahodil. A znovu jsem musel smazat a nainstalovatsovicka2001 píše:triple boot - XP (hlavní) - W2k (záložní) - W98 (záložní pro hry)
int main(OT)
{
return 0;
}
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- seuss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lutor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: