Neoprávněný vstup do e-mailové schránky

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
evils
Nováček
Nováček

Neoprávněný vstup do e-mailové schránky

Příspěvek od evils »

Mám schránku na e-mail.cz, počítač používá více osob, OS je WIN XP, domnívám se, že někdo zjistil můj login i heslo. Neukládá se to někam ve win, nebo který software umožní monitorovat používaná hesla, dá se v počítači tento soft identifikovat?
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Nějaký hlídací softíky najdeš třeba tady:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=27010
Návštěvník

Re: Neoprávněný vstup do e-mailové schránky

Příspěvek od Návštěvník »

Toto asi bude tím že tě někdo hacknul zjistil heslo a změnil si ho a pokud jsi nedával v mozille nebo co máš za prohlížeš uložit heslo tak to starý heslo nezjistíš a kdybys měl mozillu a uložil to heslo taxe ozvy a já ti poradím jak to heslo získat :)
evils píše:Mám schránku na e-mail.cz, počítač používá více osob, OS je WIN XP, domnívám se, že někdo zjistil můj login i heslo. Neukládá se to někam ve win, nebo který software umožní monitorovat používaná hesla, dá se v počítači tento soft identifikovat?
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

a jsi v nějaký LAN nebo modem? V LAN je chytání packetů hračka a tohle není žádnej problém zjistit... :x
evils
Nováček
Nováček

Příspěvek od evils »

V práci máme společnej počítač a lezu z něj do schránky na email.cz, a někdo se přes něj mého e-mailu dostal.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jestli tam lezeš přes webový rozhraní, tak si možná prohlížeč pamatuje i heslo, pak není problém se přihlásit, bacha na to :wink: pamatování hesel je, jak vidíš, zrádná věc. jestli je to tak jak myslím, tak promaž historii hesel v nastavení a zruš jejich pamatování
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“