cesky navod na KX ovladace

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Twister
Začátečník
Začátečník

cesky navod na KX ovladace

Příspěvek od Twister »

nevite nekdo jestli se nevali nejaky popis nastaveni ovladacu KX pro sb.. aby to aji normalni smrtelnik pochopil??
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Musím souhlasit že grafický vzhled i nastavení těchto ovladačů je nic moc. Dokonce mi připadá otřesné. No možná pokud je čověk barvičkofil tak ho ta modrá zaujme, ale já bych raději bral jednoduché, graficky strohé, a přehledné ovládání.
Možná že by to řešil jiný skin a má to anglický help.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

s tim vzhledem plně souhlasim, v tomhle se moc nevyznám
andrejkn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andrejkn »

Niekde na nete by mal byť český help súbor, ale nikdy som ho nepotreboval. KX sú naprogramované trochu neprehľadnejšie, ale je to menšie zlo ako drivery od creative. Creative sa inštalujú minimálne 10 minút (ovládače sb audigy2nx, na celeronD2650MHz a 512ram), inštalujú vyše 100 mb software, ktorý je úplne o ničom. Registrujú minimálne 4 služby ktoré zoberú dosť veľa pamäte. Jediná výhoda cerative drivers že sú krajšie ako KX. Ale to je jediné kritérium, čo ma nezaujíma.

Čo sa týka neprehladnosti kx mixeru .... Netreba ho ani veľmi používať, stačí si v okne DSP vytvoriť viac schém zvuku, a potom medzi tým len prepínať. Napr. na gramafón som si vytvoril nasledovnú schému: SRC som nastavil na line in, ide to do equalizéra, potom do high shelf na dokonalejšie zvýraznenie výšok, potom lowshelf na dokonalejšie zvýraznenie basov, potom gain (zisk), kde viem zároveň vyvážiť kanály, ide to na surrounder a potom na repráky. Dostanem úžasný zvuk z gramofónu a bez záťaže procesora.Ja používam len hlasitosť master, ale tá sa dá ovládať aj cez windowsácke ovládanie hlasitosti.
Veľa trpezlivosti všetkým hudobným nadšencom.
My PC: Intel CeleronD 2400MHz@2650MHz, 533MHzFSB,512 MB DDR 333MHz, MB ASUS P4GE-MX, ATX 300W, HD Maxtor 60GB, SB Live @ homemade amplifier 5x10W+20W,AC97 on board, Asus CD-RW 52x24x52,Toshiba DVD-Rom 52/16, Benq DVD-RW
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Od výrobce jde stáhnou jiný skyn. Nicméně ze začátku jsem se těch barev lekl ale už jsem si zvykl.
Zajímavé je, že s orig. ovladači jsem nenohl rozjed DivX analogově na víc kanélů a u KX je to ok. Takže je tam nechám.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“