nemam zadnej pretakt..orig ovladace ..nevite vcom je problem?
dik:)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

U online se to sekne takrka okamzite a u singlu to chvilku trva,ale seka se to taky. Vyzkousel jsem nekolik ovladacu a nepomohlo nic. Problem je v tom z ema desku s KT600... navic 9600 - konkretne PRO nejede ani na nekterych KT400... Jednoduse receno ATI+VIA=CRASHps47 píše:urcite catalysty maju presne tento problem (online hra kt pouziva punkbuster=vytuh a tvrdy reset).robili to myslim 4.09 a 4.10,daj tam posledne a malo by byt po probleme..

AGP4x a fast writing OFF jsi zkoušel?ASUS-RMA píše:U online se to sekne takrka okamzite a u singlu to chvilku trva,ale seka se to taky. Vyzkousel jsem nekolik ovladacu a nepomohlo nic. Problem je v tom z ema desku s KT600... navic 9600 - konkretne PRO nejede ani na nekterych KT400... Jednoduse receno ATI+VIA=CRASHps47 píše:urcite catalysty maju presne tento problem (online hra kt pouziva punkbuster=vytuh a tvrdy reset).robili to myslim 4.09 a 4.10,daj tam posledne a malo by byt po probleme..

Nebudu se hádat narozdíl od tebe se v tom trochu vyznám a měl jsem tento problém taky, základní driver který je dodáván na cd je fuck, stáhneš novej a běhá to jako nic...ASUS-RMA píše:Cus, ovladacema to neni, je to deskou... Problem je v tom ze ATI RADEON 9600 se nema rad s cipsetem KT600... dej to do jine desky a je to