kecá. MSIE3 jde tak do 4mm a MSIE4 taky. ale někdy si vyzkouším ty loghitechy abych věděl o čem mluvíte. Rozdíl mezi A4 tech s koulí a MSIE 3 jsem poznal, tak jsem zvědav, co udělá s acuracy s railgunem MX510Slezman(CZE) píše:navic mi kamos rikal, ze mu microsoft snimala tak 5 cm nad podlozkou
je lepsi dratova mys naz Logitech MX510?
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- MrkEw.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

Takže moje osobní zkušenost s MX510 je taková, že pro mě nebyla ta pravá. Bohužel patřím mezi ty lidi, kteří mají tento prstoklad:
levé tlač.: ukazováček
kolečko: ukazováček (přehmatávám z levého tlač.)
pravé tlač: prostředníček
prsteníček a malíček napravo od myši
MX 510 vyžaduje, aby napravo od myši ležel jen malíček, čili takhle:
kolečko: prostředníček
pravé tlač: prsteníček
malíček napravo od myši
upřímně: dá se na to zvyknout a myš pak sedí v ruce také velmi dobře, ale má to jedno velké ALE: pro mou ruku existuje lepší myš: MX 1000. Její pravý bok obsahuje ergonomický výřezy pro malíček i prsteníček, čili umožňuje držení tak, jaké mám já (+ to druhé, malíček samotný tam dáte vždycky). Měl jsem ji o víkendu v ruce a situace je taková, že jsem MX510 okamžitě prodal a teď si jedu pro MX1000.
malíček napravo od myši
upřímně: dá se na to zvyknout a myš pak sedí v ruce také velmi dobře, ale má to jedno velké ALE: pro mou ruku existuje lepší myš: MX 1000. Její pravý bok obsahuje ergonomický výřezy pro malíček i prsteníček, čili umožňuje držení tak, jaké mám já (+ to druhé, malíček samotný tam dáte vždycky). Měl jsem ji o víkendu v ruce a situace je taková, že jsem MX510 okamžitě prodal a teď si jedu pro MX1000.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Thellwin
- Administrátor

Já jsem vždycky používal stejnej prstoklad jako ty (ten první) ... a nevšim jsem si že by MX510 vyžadovala jinej .... ale máš pravdu jde o zvyk. Já bych třeba pravý tlačítko prsteníčkem neumáčknul, zkoušel jsem to a prst nezvládáSlezman(CZE) píše:Takže moje osobní zkušenost s MX510 je taková, že pro mě nebyla ta pravá. Bohužel patřím mezi ty lidi, kteří mají tento prstoklad:
malíček napravo od myši
Goldnoob team proud member!
- Slezman
- Středně pokročilý

- Jája
- Středně pokročilý

Já mám takovejhle prstoklad, ale MX510 mi stejně nesedí - kolečko je moc daleko od konce myši a ten ergo zářez pro malíček je moc malej. Zkoušel jsem MX310 a ta mi padne líp, hlavně zářez na malíček je lepší.... asi pujdu do ní.Slezman(CZE) píše: MX 510 vyžaduje, aby napravo od myši ležel jen malíček, čili takhle:
malíček napravo od myši
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Já si prsteníček pokládám vedle prostředníčku na takový ten černý kraj a ovládám to klasicky - ukazováčkem levé tlačítko + kolečko a prostředníčkem pravé tlačítko. Ergonomie mi naprosto vyhovuje. 
BTW: Ale ruce mám velké, to je pravda. (:
BTW: Ale ruce mám velké, to je pravda. (:
Naposledy upravil(a) prf.KuBA dne úte 15. úno 2005, 18:32, celkem upraveno 1 x.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- K!ll3r
- Středně pokročilý

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hippygamer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lidi novym co tu resite.. kazdy ma jinou ruku a kazdemu padne jina mys.... tak o cem jsou posledni prispevky?Highlander píše:ahojky všem já nevim já používam Mx510 a zkoušel jsem Mx310 a mě zase připadla že je hrozne mala .....tak jsem přesel na MX510 a jsem plne spokojen:-))navic se drží moc dobře v ruce....nevim asi zaleží jak komu vyhovuje tvar
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
- hippygamer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lidi nevym co tu resite.. kazdy ma jinou ruku a kazdemu padne jina mys.... tak o cem jsou posledni prispevky?Highlander píše:ahojky všem já nevim já používam Mx510 a zkoušel jsem Mx310 a mě zase připadla že je hrozne mala .....tak jsem přesel na MX510 a jsem plne spokojen:-))navic se drží moc dobře v ruce....nevim asi zaleží jak komu vyhovuje tvar
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Si prsteníček polož na ten černý okraj... (: Získáš tím naprosto pohodlné držení.Slezman(CZE) píše:me tam trošku do prsteníčku tlačila ta hrana toho ergonomického tvaru, prsteníček u mě rovněž není schopen žádné akce
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
ji drzim jak si psal - ukazovak kolecko+levej, prostrednicek pravej a prstenicek na tom cernym vedle prostrednicku. a malicek se soupeprf.KuBA píše:Já bych řekl, že MX510 tady plno jedinců prostě jenom drží špatně...
ASUS F3T
- Slezman
- Středně pokročilý

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja sem asi pred 2ma tydnama presel z microsoft Whell mouse optical na MX510 a skok to byl obrovskej. Sice nemam nejakou extra big ruku, ale sedne me krasne. Mensi bych asi nechtel. Vetsi taky ne. Mys ovladam presne tak jak napsal Slezman: Ukazovacek- leve tlacitko, prostrednicek - kolecko, prstenicek - pravy tlacitko... V CoD se zmena mysky projevila
Doufam, ze me ta myska vydrzi tak 10 let