InnoVision Voodoo 2 12 MB
Moderátoři: morke, Walker1134
- smates
- Začátečník

InnoVision Voodoo 2 12 MB
Mam dotaz jestli mam koupit tuto kartu a jestli umi 3D.Chci to do P1 166 Mhz
pro syna na hry a bezne veci.Vubec se mi o te karte nepodarilo skoro nic zjistit.Je optimalni do teto sestavy?
pro syna na hry a bezne veci.Vubec se mi o te karte nepodarilo skoro nic zjistit.Je optimalni do teto sestavy?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- zombux
- Odborník PCT

jo to je dobrá kombinace, akceleraci samozřejmně umí, je to dobrý na starý hry, řekněme na Quake 2 a starší. bacha - je to jen přídavná akcelerační karta, potřebuje k práci ještě nějakou 2D kartu.
pro více informací bych bejt tebou zašel na http://www.3dfx.cz
pro více informací bych bejt tebou zašel na http://www.3dfx.cz
ignorelist: kremrole a dezoláti
- smates
- Začátečník

Nojo a jak se to zapojuje
mam tam uz Cirus Logic 2MB.Jak mam zapojit dve karty najednou?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Wiruz
- Pokročilý

no tu voodoo II zapojis do dalsiho slotu PCI a propojis propojovacim VGA kabelem s tou puvodni VGA. Takze z VGA > Voodoo > Monitor. Pak uz staci jen nainstalovat ovladace pro 3Dfx a jsem vysmatej.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- smates
- Začátečník

Nojo ale ten kabel asi bezne nesezenu co?Tak je mi to k nicemu.Wiruz píše:no tu voodoo II zapojis do dalsiho slotu PCI a propojis propojovacim VGA kabelem s tou puvodni VGA. Takze z VGA > Voodoo > Monitor. Pak uz staci jen nainstalovat ovladace pro 3Dfx a jsem vysmatej.
- zombux
- Odborník PCT

jde vyrobit podomácku, je to stejnej kabel a konektory jako používají diskety
//edit: hergot já jsem lama, poplet jsem to s V2SLI, díky no-Xi
//edit: hergot já jsem lama, poplet jsem to s V2SLI, díky no-Xi
Naposledy upravil(a) zombux dne stř 23. úno 2005, 22:25, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- smates
- Začátečník

- no-X
- Středně pokročilý

Ale ne, to se propojuje externím loop-back kabelem, který vypadá asi takhle (samozřejmě může být i bílý, šedý, delší, kratší atp.):

Každopádně by měl být u karty. Samostatně se moc dobře sehnat nedá. Pokud u karty není, tak je to problém
Bez něj je karta použitelná leda jako sekundární board do SLI.
edit: po domácku jde vyrobit jen SLI kabel

Každopádně by měl být u karty. Samostatně se moc dobře sehnat nedá. Pokud u karty není, tak je to problém
edit: po domácku jde vyrobit jen SLI kabel
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- no-X
- Středně pokročilý

Jasně, ale na výsledek pak nepůjde koukat
(buď na kabel, nebo na obraz, případně na obojí
) A zabralo by to množství času a úsilí neadekvátní výsledku 
Taky si nedokážu představit, jak by se dalo v domácích podmínkách skloubit kvalitní stínění s dostatečnou ohebností kabelu (musí jít ohnout o 180°)
Taky si nedokážu představit, jak by se dalo v domácích podmínkách skloubit kvalitní stínění s dostatečnou ohebností kabelu (musí jít ohnout o 180°)
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A nešel by použít obyčejnej kabel pro připojení monitoru (samec na obou koncích)? já vím že je zbytečně dlouhej ale to je jen kosmetická vada. Hlavně nějakej lepší, s dobrým stíněním.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
- no-X
- Středně pokročilý

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- no-X
- Středně pokročilý

VGA prodlužovací kabel se dá koupit (resp. když jsem před pár lety koukal do ceníku softcomu, tak tam byl
)
jo, ještě tam je
http://www.computershop.cz/Community/Ob ... px?id=3301
možná to seženeš i jinde, nebo levnějc, ale to si už najdi sám
jo, ještě tam je
http://www.computershop.cz/Community/Ob ... px?id=3301
možná to seženeš i jinde, nebo levnějc, ale to si už najdi sám