výchozí nastavení ukládání souborů

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pajamat
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajamat »

Čau lidi, můžete mi někdo poradit?
Někde jsem četl, že při ukládání nebo otevírání souborů ve winech jdou změni výchozí místa v okně vlevo na jiná (teď je tam např. Historie, Plocha, Dokumenty, Tento počítač a místa v síti). Prý se tam nedá přidat, ale jen hradit stávající jinými. Nevíte někdo, jak na to? A ještě bych chtěl vědět, jak se nastavuje napořád výchozí složka např při ukládání obrázků z IE. Díky.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

hm, no ja si tam hodil normalne 2 zatupce... pripadlo mi to jako cesta nejmensiho zla a namahy :))

jak se to nastavuje v IE ted nevim(nemam prava se v nem ve skole rypat :))), ve firefoxu je to easy... use firefox :)
pajamat
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajamat »

Jaký zástupce??? Pochop, já potřebuju změnit složky v panelu pro otevírání a ukládání souborů. Otevři si třeba Excel nebo IE a dej otevřít nebo uložit jako a v tý nabídce vlevo to je... Nejspíš se to musí nastavit v registrech...
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Kód: Vybrat vše

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Comdlg32\Placesbar
Zde vytvoř pět položek - to je maximum, víc se jich nezobrazí. Pořadí se počítá od nuly, zobrazované zástupce změníš třeba takto:

Kód: Vybrat vše

"Place0"="X:\Filmy" 
"Place1"="C:\Dokumenty" 
"Place3"="D:\..." 
"Place2"="E:\..." 
"Place4"="F:\..."
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“