ICQ se stare na nove jak obnovit seznam uzivatelu ????? :/
- Vizi
- Začátečník

ICQ se stare na nove jak obnovit seznam uzivatelu ????? :/
zdarec prosim muze mi nekdo poradit skrz ICQ onehdal sem si instalnul new ICQ a nemuzu tam nahodit spatky seznam autorizovan. uzivatelu ktere sem mel ve starem ICQ
fakt nev jak na to teda jestli to de ? 
- johny128
- Začátečník

a ake icq si si to nainstaloval?mirandu, trilan, im2, ....btw, dneska je zly den na reinstall.. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=30091
- Vizi
- Začátečník

instalnul sem ICQ 5 s icq 2003b tam to taky nefachalo asi sem se polekal ted se sice naloguju ale nezobrazi se mi seznam uzivatelu a kdyz je vyhledam a pridam ta to stejne nefakci .. jak je sakra mam pridat zpet podle toho linku je chyba u provozovatelu icq doufam ze se to spravi nerad bych o ty kontakty prisel
ps: ten link sem cet ale pozde nez sem napsal tohle no
ps: ten link sem cet ale pozde nez sem napsal tohle no
- Zetes.xXx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ICQ se stare na nove jak obnovit seznam uzivatelu ?????
A tys změnil jen program ne ICQ ? Pokud si změnil program tak z jakýho ? A pokud v tom bových programá nemáš ty čísla tak je 75% chyba u tebe protože ty kontakty atd jsou na jejich webu !!!!
Visitors píše:zdarec prosim muze mi nekdo poradit skrz ICQ onehdal sem si instalnul new ICQ a nemuzu tam nahodit spatky seznam autorizovan. uzivatelu ktere sem mel ve starem ICQfakt nev jak na to teda jestli to de ?