ACER TM 4002WLMi-H-80 vs. ACER ASPIRE 1524WLMi

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
fue
Začátečník
Začátečník

ACER TM 4002WLMi-H-80 vs. ACER ASPIRE 1524WLMi

Příspěvek od fue »

Ahoj, mozte mi, prosim vas poradit, ktory z tychto NTB si mam zadovazit?? NTB je pre mna uplne nova platforma.. Prosim..

Mam sa rozhodnut pre ACER TM 4002WLMi-H-80 alebo ACER ASPIRE 1524WLMi??

Co je pre mna dolezite je dobra GK //predsalen si rad zaparim/, WLAN, jednoducho vykon... Pokial si myslite, ze cokolvek ine v tejto cenovej kategori je lepsie, beriem akekolvek navrhy.. Dakujem vam velmi pekne..
Naposledy upravil(a) fue dne úte 22. úno 2005, 19:35, celkem upraveno 2 x.
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

1524 nema smysl , to neni ntb, ale spis stolni PC , vydrzi sotva neco pres hodinu , vem 4002wlmi , ten ti vydrzi neco pres 5h :wink: a vykon je +- stejny :wink: skoda , ze nemuzes dohodit na 2023wlmi , ma vetsi disk , radek ma 128mb a ma spoustu ficurek jako tlacitko acrade , pomoci jehoz si muzes prohlizet disk , cumet na video , poslouchat mp3 , bez pouziti OS :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

U toho 2. si neuvedl typ přesně, je to takle dobře?
srovnání
Vzhledem k výkonu a výdrže baterie a dalších věcí bych bral Centrino.... :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
fue
Začátečník
Začátečník

mm

Příspěvek od fue »

mm, tak to asi teda vyhral ten 4002... //btw: ako je to s upgadovanim NTB?? je to vobec mozne? a ak ano, co tam mozem vymenit... okrem RAM a HDD../ thx
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

btw: ... teraz som uz asi uplny magor.. ked chcem chodit na bezdratovy net v kaviarni, stanici a pod potrebujem aku kartu? WiFi alebo WLAN alebo co?? mne ide o ten bezdratovy net... //uz som uplne out :( /
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

omyl :?
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

fue píše:btw: ... teraz som uz asi uplny magor.. ked chcem chodit na bezdratovy net v kaviarni, stanici a pod potrebujem aku kartu? WiFi alebo WLAN alebo co?? mne ide o ten bezdratovy net... //uz som uplne out :( /
WiFi a WLAN je v tomto případě to samé a je to přesně to, co potřebuješ na ten bezdrátový internet. A ten Acer 4002 to má :)
Veterán
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

dik :) ale prave som urobil velke rozhodnutie, ze idem do Acer Aspire 2023wlmi, ako mi poradil K!ller... myslis, ze rozumna volba? :D thx
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

fue píše:dik :) ale prave som urobil velke rozhodnutie, ze idem do Acer Aspire 2023wlmi, ako mi poradil K!ller... myslis, ze rozumna volba? :D thx
Ale jo. Já bych sice sáhnul po TravelMate, než Aspire, ale jestli to nebudeš moc často přenášet, nebo jsi limitován penězma, tak dobrý.
Veterán
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“