Kontrola systému souborů
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Yomega
- Začátečník

-
Kontrola systému souborů
Mám Win XP Pro SP1 a poslední dobou se mě skoro každý den stává, že po zapnutí počítače naběhne modrá obrazovka "Kontrola systému souborů" . Nechám to dojet, vetšinou se napíše, že systém nenašel žádné chyby. Poté když ten samý den třeba jen restartuji, tak je to už v poho. Nechápu čím to je. XPčka mě tohle nikdy nedělaly. Mám systém souborů FAT32 a podotýkám, že vypínám počítač normálně, žádné restarty natvrdo, nebo něco podobného. Proto nechápu proč to pořád naskakuje a zdržuje spuštění systému...Ještě dodám, že pravidelně defregmentuji programem Diskeeper verze 8.0.459.0 . Diky moc za rady...
- zombux
- Odborník PCT

- Yomega
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- Yomega
- Začátečník

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
FAT32 na disku se systémem je u XPček docela pakárna, ale budiž... Ono by to teoreticky mohl být i problém hardwarové povahy... Hoď jsem výpis ze SMARTu, případně projeď disk diagnostickou utilitkou od výrobce, co ti poví...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Yomega
- Začátečník

-
- Shit
- Odborník PCT

Re: Kontrola systému souborů
U WXP na FS FAT32 =Yomega píše:Mám systém souborů FAT32 .
- Yomega
- Začátečník

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pomalejší to není (rozdíl v rychlosti nemáš šanci zpozorovat)Yomega píše:Fajn, tak dejme tomu, že to hodím do NTFS, ale někde jsem četl, že je to o dost pomalejší. A předpokládám, že to budu muset zformátovat a tím přijdu o dataNemám to zatím kam zálohovat...
no a že nemáš kam zálohovat data
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)