Problém se SATA diskem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
dizzy.net
Nováček
Nováček

Problém se SATA diskem

Příspěvek od dizzy.net »

Mám poměrně zvláštní problém se SATA diskem. Od cca Října se zhruba 8x stala v různých počítačích se SATA HDD věc, že počítač při spuštění nabíhá,ale zhruba v polovině bootování se počítač restartuje a nepomůže ani stav nouze nebo posl.známé spuštění. Když dám HDD do jiného počítače, tak se vůbec nehlásí. A při pokusu o přeistalaci disku dojdu jenom k části, kdy mám nastavit velikost C: případně D: atd. Dole v liště se píše, že ověřuje disk a instalace se zastaví a dál nemůžu. Nechápu, proč se do disku vůbec nejde dostat, ale přitom, když ho připojím do počítače, tak začne bootovat (i když se pak zrestartuje počítač).
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rumbo »

No uz som myslel ze som sam komu to blbne. Mne pomohol nie stav nudze ale zacina to directory bla bla...
Obnovil som system cez obnovu systemu a ide to v poho. Neviem v com to bolo, ale najskor som asi 5x preinstaloval windows a stale mi to blblo... Problem bude asi v registroch windowsu, a pouziti nejakeho software na upravu bud windowsu alebo jeho registrov..
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

To mi taky občas dělá, celkem mě to taky štve. Většinou to vyřeší Chkdisk (pomocí bootCD) anebo obnova zálohy (Ghost). Fakt nevím čím to může být. :wink:
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“