Co hodit do koše? Club3D AIW 9800SE - MSI K8T Neo2-FIR.s939
Moderátor: Eddward
- woofe
- Nováček

Co hodit do koše? Club3D AIW 9800SE - MSI K8T Neo2-FIR.s939
Zdravím.
Dnes kápla poslední kapka do pohárku. Jsem otrokem železa. Proto bych chtěl tímto fórem udělat radikální rozhodnutí zda hodit do koše Club3D AIW 9800SE (8 pip PRO) - MSI K8T Neo2-FIR. K8T800, skt.939/1000.
Už 30 dní řeším rozchodit MSI K8T Neo2-FIR s 9800 a usoudil jsem že je to nemožné.
Stále stejné příznaky:
Win XP- zhasne obrazovka ať ve vidlích nebo ve hře a to zcela nepravidelně a nepředvídatelně. Při přehrávání DVD cca do 10 minut pravidelně. DVD jsem vyřešil stažením Hyper Transpotu na 800Mhz / AGP na 66Mhz / AGP voltage 1.55V (nejnišší hodnota v BIOSU, při ponechání hodnoty By Defaul – katastrofa komp na vyhození), za těch to podmínek v BIOSU a Catalystech 5.2 nastavit AGP 4x (8x - přehršle artefaktů už ve vidlích), FastWrite je úplně jedno jestli je zaplé nebo vyplé (bez záchvěvů stability), pak drivery DNA 3.5.4.12, no a je na světě nejstabilnější konfikurace (cca 1 hoďka hraní HalfLive2), přehrávání DVD v pohodě, když je venku hezké počasí tak se nesekne ani při vypalování (2 ze 3 DVD). Jen tak pro zajímavost v AQ3 mám cca 50 000, Bench 03 cca 6000.
Win XP 64Bit- Chodí jak utržené ze řetězu ale v celku ty samé nervy jak na XP.
Win 2003 a 2003 64Bit- o fous stabilnější ale problém drivery.
Win ME- Naprosto bez problémů až na jeden nedostatek někam se ztratil výkon, AQ3 cca 10 000, o Bench 03 radši nemluvím. Když jsem vyndal externí zvukovku a zapl integrovanou AC 97 sekali se ME ve hrách i v systému. Tak že to nějak hoši od MSI nezvládli.
Běžná teplota chipu 9800 60C což se mi moc nezdá. Na vině tomu bude deska protože 9800 se víc líbí 0.8V při AGP 8x ale bohužel deska dá nejmíň 1.5V to taky chlapci nezvládli.
Pár bodů co jsem vyváděl:
-výměna zdroje 300W za 400W
-výměna pamětí (nejsou zrovna nejlevnější)
-různé kombinace driverů na VIA, DirectX a Radeon 9800 (Catalyst, DNA, Omega)
-Chladící procedůra byla dost drsná, v krabici jsem udělal takovej průvan že tam nebyla taplejší součástka víc než 25C.
-flashování (3.3) a štourání v BIOSU, že v něm umím i poslepu.
-taktování a podtaktování různýma tweekovacíma util. ATItool, RIVAtuner………
-časování pamětí u CPU a GPU
-Přečtení 3 serveru s fórem o HW.(Jsem jak chodící encyklopedie, klidně se ptejte).
A to je tak v kostce všechno pro přiblížení situace. Ten kdo si dal práci to celé přelouskat má nejspíš podobnej problém a stejně tolik šedivých vlasů.
Jedna perlička. Testoval jsem Club 3D 6600GT AGP s můstkem PCIe. Můstek měl v klidu 60C a v akci 70C (smrděl jak stará žehlička, tak jsem přidal fan, dostal to na 40C, to už je OK), po neuvěřitelném přemlouvání ovladačů aby karta chodila bez artefaktů (slabá stránka Nvidie) mě dojalo vykreslování ve FarCry, voda děs a hrůza, tráva modrá. Tuhle kartu nebrat alespoň né na tuhle desku. Výkon srovnatelný s 9800. ATI je ATI. Ale co mě překvapilo, stejné sekání PC jako s 9800, s tím rozdílem že 9800 jako by vypne signál do monitoru u 6600GT skočí modrá s blábolama o nestabilitě systemu a že ukládá výpis pamětí v ten moment pomůže jen RESET.
Přijde mi to jako by se někde zapomněli RAMky. Pokud by to tak bylo tak řadič má procík v sobě. Pak by byla tvrzení o rozmlsanosti AMD 64 na RAMky správná ale to jsou jen mé spekulace. I když desky s nForce3 s939 mají podobné problémy s tuhnutím PC. Otázka zní není to procesor AMD Athlon 64 co souží nás?
Tak se ptám…… a vy pište….Máte někdo 99% stabilní PC postavené na MSI K8T Neo2-FIR a jaké máte zkušenosti s ATI 9800 v této desce? Upřímně uvažuji o jiné desce, má někdo Club3D AIW 9800SE (8 pip PRO) a na jaké desce vám to bezproblémově chodí, samozřejmě s939 ?
Budu rád když se zde sejde pár zoufalců a bude možno jim pomoct, a moje poznatky přinesou alespoň trochu užitek, jak zní české přísloví „tonoucí se stébla chytá“
Dnes kápla poslední kapka do pohárku. Jsem otrokem železa. Proto bych chtěl tímto fórem udělat radikální rozhodnutí zda hodit do koše Club3D AIW 9800SE (8 pip PRO) - MSI K8T Neo2-FIR. K8T800, skt.939/1000.
Už 30 dní řeším rozchodit MSI K8T Neo2-FIR s 9800 a usoudil jsem že je to nemožné.
Stále stejné příznaky:
Win XP- zhasne obrazovka ať ve vidlích nebo ve hře a to zcela nepravidelně a nepředvídatelně. Při přehrávání DVD cca do 10 minut pravidelně. DVD jsem vyřešil stažením Hyper Transpotu na 800Mhz / AGP na 66Mhz / AGP voltage 1.55V (nejnišší hodnota v BIOSU, při ponechání hodnoty By Defaul – katastrofa komp na vyhození), za těch to podmínek v BIOSU a Catalystech 5.2 nastavit AGP 4x (8x - přehršle artefaktů už ve vidlích), FastWrite je úplně jedno jestli je zaplé nebo vyplé (bez záchvěvů stability), pak drivery DNA 3.5.4.12, no a je na světě nejstabilnější konfikurace (cca 1 hoďka hraní HalfLive2), přehrávání DVD v pohodě, když je venku hezké počasí tak se nesekne ani při vypalování (2 ze 3 DVD). Jen tak pro zajímavost v AQ3 mám cca 50 000, Bench 03 cca 6000.
Win XP 64Bit- Chodí jak utržené ze řetězu ale v celku ty samé nervy jak na XP.
Win 2003 a 2003 64Bit- o fous stabilnější ale problém drivery.
Win ME- Naprosto bez problémů až na jeden nedostatek někam se ztratil výkon, AQ3 cca 10 000, o Bench 03 radši nemluvím. Když jsem vyndal externí zvukovku a zapl integrovanou AC 97 sekali se ME ve hrách i v systému. Tak že to nějak hoši od MSI nezvládli.
Běžná teplota chipu 9800 60C což se mi moc nezdá. Na vině tomu bude deska protože 9800 se víc líbí 0.8V při AGP 8x ale bohužel deska dá nejmíň 1.5V to taky chlapci nezvládli.
Pár bodů co jsem vyváděl:
-výměna zdroje 300W za 400W
-výměna pamětí (nejsou zrovna nejlevnější)
-různé kombinace driverů na VIA, DirectX a Radeon 9800 (Catalyst, DNA, Omega)
-Chladící procedůra byla dost drsná, v krabici jsem udělal takovej průvan že tam nebyla taplejší součástka víc než 25C.
-flashování (3.3) a štourání v BIOSU, že v něm umím i poslepu.
-taktování a podtaktování různýma tweekovacíma util. ATItool, RIVAtuner………
-časování pamětí u CPU a GPU
-Přečtení 3 serveru s fórem o HW.(Jsem jak chodící encyklopedie, klidně se ptejte).
A to je tak v kostce všechno pro přiblížení situace. Ten kdo si dal práci to celé přelouskat má nejspíš podobnej problém a stejně tolik šedivých vlasů.
Jedna perlička. Testoval jsem Club 3D 6600GT AGP s můstkem PCIe. Můstek měl v klidu 60C a v akci 70C (smrděl jak stará žehlička, tak jsem přidal fan, dostal to na 40C, to už je OK), po neuvěřitelném přemlouvání ovladačů aby karta chodila bez artefaktů (slabá stránka Nvidie) mě dojalo vykreslování ve FarCry, voda děs a hrůza, tráva modrá. Tuhle kartu nebrat alespoň né na tuhle desku. Výkon srovnatelný s 9800. ATI je ATI. Ale co mě překvapilo, stejné sekání PC jako s 9800, s tím rozdílem že 9800 jako by vypne signál do monitoru u 6600GT skočí modrá s blábolama o nestabilitě systemu a že ukládá výpis pamětí v ten moment pomůže jen RESET.
Přijde mi to jako by se někde zapomněli RAMky. Pokud by to tak bylo tak řadič má procík v sobě. Pak by byla tvrzení o rozmlsanosti AMD 64 na RAMky správná ale to jsou jen mé spekulace. I když desky s nForce3 s939 mají podobné problémy s tuhnutím PC. Otázka zní není to procesor AMD Athlon 64 co souží nás?
Tak se ptám…… a vy pište….Máte někdo 99% stabilní PC postavené na MSI K8T Neo2-FIR a jaké máte zkušenosti s ATI 9800 v této desce? Upřímně uvažuji o jiné desce, má někdo Club3D AIW 9800SE (8 pip PRO) a na jaké desce vám to bezproblémově chodí, samozřejmě s939 ?
Budu rád když se zde sejde pár zoufalců a bude možno jim pomoct, a moje poznatky přinesou alespoň trochu užitek, jak zní české přísloví „tonoucí se stébla chytá“
AMD Athlon 64 3000+ Skt.939 Box/All-In-Wonder 9800SE 128Mb 256bit 8 Pipelines (Pro) AGP8x 378/337@392/363 /MSI K8T Neo2-FIR VIA K8T800 Pro/2xApacer DIMM 512MB DDR400/2x PATA 80Gb/Power 500W Fortron/2x TEAC CDRW/DVDRW/ Cu Watercooler GPU/CPU/VIA
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je jednoduchy...
zahod desku a kup si Soltek nebo Epox
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja by som sa osobne tiez asi radsej vyhol doskam od MSI
ma ten radeon vlastne napajanie ? zazil som uz totiz, ze obdobnu kartu nestihala doska napajat cez AGP a to bolo tiez vcelku vesele (ked mi presiel AQ3 tak som isiel otvorit sampus)
ma ten radeon vlastne napajanie ? zazil som uz totiz, ze obdobnu kartu nestihala doska napajat cez AGP a to bolo tiez vcelku vesele (ked mi presiel AQ3 tak som isiel otvorit sampus)
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
- Marian
- Středně pokročilý

Kartu by som vyskusal v inom PC a ked je tam v pohode tak urcite inu dosku
Ale aj tak inu dosku
Ale aj tak inu dosku
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- woofe
- Nováček

S Epoxem a Soltekem nemám zkušenosti. Možná bych ji skusil ale poraďte jakej týpek, tak do 5 000 Kč. Nechci PCIe!!
Grafika má konektor na extérní napájení ze zdroje a je dokonce zapojen
Karta chodí v jiném kompu naprosto bez problémů.
Grafika má konektor na extérní napájení ze zdroje a je dokonce zapojen
Karta chodí v jiném kompu naprosto bez problémů.
AMD Athlon 64 3000+ Skt.939 Box/All-In-Wonder 9800SE 128Mb 256bit 8 Pipelines (Pro) AGP8x 378/337@392/363 /MSI K8T Neo2-FIR VIA K8T800 Pro/2xApacer DIMM 512MB DDR400/2x PATA 80Gb/Power 500W Fortron/2x TEAC CDRW/DVDRW/ Cu Watercooler GPU/CPU/VIA
- Shit
- Odborník PCT

Docela nepřesná a klamavá formulace, nemyslíš? Vyhýbat se deskám MSI KT6 Delta, MSI KT880 Delta nebo desek od MSI na chipsetu NF3???EGRES píše:ja by som sa osobne tiez asi radsej vyhol doskam od MSI
Ale tohle opravdu vypadá na reklamaci MB
- woofe
- Nováček

Nikdo neřek že se vyhýbám deskám s NF3 ale vždy jsem preferoval chipset VIA (Dlouholetá spolupráce s AMD). Přemýšlel jsem o NEO2 Platinum s NF3 Ultra ale nikdo mi není schopen říct jaká deska bude 99%
stabilní s AIW 9800 ve všech stavech. Kupovat si desky, každý týden jednu, jen tak na testování.... né děkuji. Dalším kámenem úrazu je docela malej výběr desek na s939.
Na reklamaci to nevidím, co jsem takhle pročítal tak nejsem sám co má takové problémy.
Už svědší jen NEW upgrade BIOSU K8T NEO2 FIR (3.30) pro podporu 9800SE , je to všechno šitý horkou jehlou.
stabilní s AIW 9800 ve všech stavech. Kupovat si desky, každý týden jednu, jen tak na testování.... né děkuji. Dalším kámenem úrazu je docela malej výběr desek na s939.
Na reklamaci to nevidím, co jsem takhle pročítal tak nejsem sám co má takové problémy.
Už svědší jen NEW upgrade BIOSU K8T NEO2 FIR (3.30) pro podporu 9800SE , je to všechno šitý horkou jehlou.
Naposledy upravil(a) woofe dne úte 22. úno 2005, 22:43, celkem upraveno 1 x.
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
upresnim teda: nemam dosky od MSI vseobecne v laske (posledna dobra doska co som od nich videl bola KT266 Pro2 ale to bola bomba) odkedy som mal od nich 6337 (i815 so strasne sahnutym biosom) odvtedy skoro kazdy, koho poznam a kupil si dosku od MSI mal problemy >> podla mna isli dost dole vodou :)
ked ma grafika vlastne napajanie a nepomohli ani nastavenia typu AGP4x/FW OFF tak potom vazne skus vymenit dosku
ked ma grafika vlastne napajanie a nepomohli ani nastavenia typu AGP4x/FW OFF tak potom vazne skus vymenit dosku
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje
alias psychopat v akcii....
- woofe
- Nováček

Mám taky takové pocity, respektive tohle byla (nebo ješte je) první deska od MSI a jsem docela sklamán. Na to jak se pořád o ní diskutuje. 
- Wilik
- Administrátor

No, nevim ze by se o ni az tak diskutovalo, ale da se rict, ze je ta deska (obecne) v pohode... to co mas ty je zjevne spatny kus, ktery je na reklamaci - coz se muze prihodit s jakoukoli deskou od jakehokoli vyrobce... docela se divim, ze jsi s ni mel tolik trpelivosti a uz ji davno nereklamoval...
- woofe
- Nováček

Trpělivost co to je? Nějakej pátek už se v kompech hrabu a nevzdávám to bez boje ale dnes už je v tom takovej bordel, každý týden příde někdo s něčím novím, nevyskouší a hned prodává. A slovo kompatibilita už dnes nikomu nic neříká. "Zlaté 386 a DOS" asi opráším starou dobrou pentli na 120Mhz.
Mrkni sem http://www.msicomputer.cz/msisupp.php
O K8T NEO2 je tam toho dost a kór ve spojení s 9800.
Mrkni sem http://www.msicomputer.cz/msisupp.php
O K8T NEO2 je tam toho dost a kór ve spojení s 9800.
- woofe
- Nováček

Zdravím
Tak dnes jsem testoval NEW Club 3D ATI Radeon 9600 za účelem zjištění co se u mne kompu vlastně děje. O výkonu nemá smysl hovořit ale co se týče stability v XP, je to mnohem lepší a to i případě optimálního nastavení BIOSU, žádnej OC. A teplota GPU 25-35 po hodině HL2. Po 2 hoďkách to zase spadlo, prostě tma.
Testoval jsem už tyto grafiky:
MSI FX 5700LE ---komp ani nenaběhnul.
Club 3D 6600GT---dost artefaktů, teplota 65C, náhodné zatuhnutí a modrá obrazovka.
Club 3D AIW 9800SE—tuhne a černá obrazovka, teplota 55-60C
Club 3D Radeon 9600—poměrně stabilní ale taká tuhne a černá obrazovka
Tak to vidím na desku.
Taková zajímavost.. dokáže mi to někdo vysvětlit ..Pouze na AIW 9800SE nejde nainstalovat Medal of Honor Pacfic Assault při spuštění instalace vyskočí tabulka ‚ukončete všechny spuštěné programy“ a je konec, dělá to na všech OS ale tuto grafiku jsem měl na jiné desce a tam to chodilo bez problémů, dokáže mi to někdo vysvětlit?
Poraďte mi značku a typ desky kterou koupit v skt.939, AGP, kde chodí 9800 bez problémů.
Díky.
Tak dnes jsem testoval NEW Club 3D ATI Radeon 9600 za účelem zjištění co se u mne kompu vlastně děje. O výkonu nemá smysl hovořit ale co se týče stability v XP, je to mnohem lepší a to i případě optimálního nastavení BIOSU, žádnej OC. A teplota GPU 25-35 po hodině HL2. Po 2 hoďkách to zase spadlo, prostě tma.
Testoval jsem už tyto grafiky:
MSI FX 5700LE ---komp ani nenaběhnul.
Club 3D 6600GT---dost artefaktů, teplota 65C, náhodné zatuhnutí a modrá obrazovka.
Club 3D AIW 9800SE—tuhne a černá obrazovka, teplota 55-60C
Club 3D Radeon 9600—poměrně stabilní ale taká tuhne a černá obrazovka
Tak to vidím na desku.
Taková zajímavost.. dokáže mi to někdo vysvětlit ..Pouze na AIW 9800SE nejde nainstalovat Medal of Honor Pacfic Assault při spuštění instalace vyskočí tabulka ‚ukončete všechny spuštěné programy“ a je konec, dělá to na všech OS ale tuto grafiku jsem měl na jiné desce a tam to chodilo bez problémů, dokáže mi to někdo vysvětlit?
Poraďte mi značku a typ desky kterou koupit v skt.939, AGP, kde chodí 9800 bez problémů.
Díky.
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja by som na tvojom mieste bral ABIT, s nim su sqele skusenosti, bral by som MB ABIT AV8 3RD EYE, ta doska nema chybu, nehovoriac o tom, ze ma navyse 3 sysfany ovladane doskou, ci SW, a nie MSI iba jeden sysfan....Dalej zerie pamate ci uz taka kombinacia ci onaka, ziadne ze len tato znacka, samozrejme nehovorim o Dual, lebo tam treba mat rovnake ramky uz len kvoli vykonu.
Kedze ja somar som nevydrzal od piatku do pondelka, lebo som nevedel ci danu dosku ABIT budu mat alebo nie, tak som kupil MSI, lebo predtym som mal dobre skusenosti, kedze robim technika 8 rokov a vacsinou sa uz kupovali iba dosky MSI, napr., KT3 ultra 2 series, ci KT4V, KT6 Delta - ta bola najlepsia, a taktiez sme mali nejake s prvym nforcom, ale to bol sit, uz som potom vyberal len VIA. Ale z historie uz starych pentii, ci 486iek boli najlepsie ABITy, a tak to vyzera, ze to plati aj doteraz. Lebo mam podobne problemy s doskou , lebo mam taku istu, i ked ja som znizil iba AGP na 4X agp a vsetko uz je ok, pretaktoval som v pohode 9800SE 128MB 128bit na 9800pro, ako odblokovanie na 8pipelines, tak taktovanie a pohoda, dovtedy mi robilo to iste s monitorom, ked som mal AGP na 8x. S teplotami, teda hlavne na CPU a otackami vrtul na SYSfane mam stale problem ale uz sa nevzrusujem nad tym
i ked vydali bios 3.2, ktory to opravuje, figu borovu.....Takze uz nikdy viac MSI, ak budem mat moznost, tak hned beriem ABIT AV8 3RD EYE, fakt mozem odporucit, uz ich kupuju kamosi okolo a vychvaluju si, kua iba ja nadavam na MSI, ze som nepockal ja tlllk....
Kedze ja somar som nevydrzal od piatku do pondelka, lebo som nevedel ci danu dosku ABIT budu mat alebo nie, tak som kupil MSI, lebo predtym som mal dobre skusenosti, kedze robim technika 8 rokov a vacsinou sa uz kupovali iba dosky MSI, napr., KT3 ultra 2 series, ci KT4V, KT6 Delta - ta bola najlepsia, a taktiez sme mali nejake s prvym nforcom, ale to bol sit, uz som potom vyberal len VIA. Ale z historie uz starych pentii, ci 486iek boli najlepsie ABITy, a tak to vyzera, ze to plati aj doteraz. Lebo mam podobne problemy s doskou , lebo mam taku istu, i ked ja som znizil iba AGP na 4X agp a vsetko uz je ok, pretaktoval som v pohode 9800SE 128MB 128bit na 9800pro, ako odblokovanie na 8pipelines, tak taktovanie a pohoda, dovtedy mi robilo to iste s monitorom, ked som mal AGP na 8x. S teplotami, teda hlavne na CPU a otackami vrtul na SYSfane mam stale problem ale uz sa nevzrusujem nad tym
- Marian
- Středně pokročilý

Tu abitku mam.....je dobra....ale na vysoke FSB zabudnite.....zatial len mne sa podarilo rozchodit 277....vyssie nedal nikto....teda dali ale nie s projetym 3D Markom...na doske totiz nefunguje korektne AGP/PCI lock
BTW: to je pekne ze robis odbornika 8 rokov ale to 3000MHz v podpisu urcite nemyslis vazne.....tak si to pekne uprav na 3000+
BTW: to je pekne ze robis odbornika 8 rokov ale to 3000MHz v podpisu urcite nemyslis vazne.....tak si to pekne uprav na 3000+
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ze ta taka prkotinka vzrusuje, chybicka se vloudilaMarian píše:Tu abitku mam.....je dobra....ale na vysoke FSB zabudnite.....zatial len mne sa podarilo rozchodit 277....vyssie nedal nikto....teda dali ale nie s projetym 3D Markom...na doske totiz nefunguje korektne AGP/PCI lock
Keby som mal 3000MHz, to by som bol iny frajer
- woofe
- Nováček

!!!!!!! Žiju, hraju, funguju a bez problémů !!!!!!!!
Tak vše je vyřešeno. Po dnešní konzultaci s týpkem od MSI na bezplatné lince 800 10 10 10.
Zněl verdikt „ zdroj „
A skutečně, vytahal a vypojil jsem vše nepotřebné na základní spuštění. Na 400W zdroji vysela jenom : deska NEO2, grafika 9800, 1x 80Gb
V BIOSU jsem vrátil vše do normálu a v Catalystech AGP 8X a tejrám to tady jak to jde už 8 hodin a ani škyt!!!
Prostě to chce 500W!!!
Tak ať to všem sviští.
Tak vše je vyřešeno. Po dnešní konzultaci s týpkem od MSI na bezplatné lince 800 10 10 10.
Zněl verdikt „ zdroj „
A skutečně, vytahal a vypojil jsem vše nepotřebné na základní spuštění. Na 400W zdroji vysela jenom : deska NEO2, grafika 9800, 1x 80Gb
V BIOSU jsem vrátil vše do normálu a v Catalystech AGP 8X a tejrám to tady jak to jde už 8 hodin a ani škyt!!!
Prostě to chce 500W!!!
Tak ať to všem sviští.
- Shit
- Odborník PCT

- woofe
- Nováček

Tak víš jak, to 400kilo nestálo balík, mám ho 14 dní a klidně ho hodím do kopřiv. Je mi dnes jasný že neni 400kilo jako 400kilo. Ale myslím si že noname 500 musí stačit až až. 
- Wilik
- Administrátor

Pozor na to, nejde o znacku nebo tolik o celkovy W, ale o napeti na jednotlivych vetvich - a to by ses mozna divil jak na tom nektere noname zdroje jsou... ale to uz jsme OT, vice prislusna sekce.woofe píše:Tak víš jak, to 400kilo nestálo balík, mám ho 14 dní a klidně ho hodím do kopřiv. Je mi dnes jasný že neni 400kilo jako 400kilo. Ale myslím si že noname 500 musí stačit až až.
Naposledy upravil(a) Wilik dne pát 25. úno 2005, 09:46, celkem upraveno 1 x.