Hele, TomV,
mam ISA zvukarnu a z linu sem zatim jen jednou zkousel mandrake. zvukovka nesla.
ISOvky maj pry obecny problem (mam yamahu ..cosi..) no a zajima me jestli zvuk v PCI je bezproblemovy a zda mam koupit jakoukoli (i nejlevnejsi za cca 250)?
d.
ISA zvukovka v linuchu
- pr.skavka@seznam.cz
- Červená karta

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ISA zvukovku jsem rozchodil jenom jednou a už je to moc dlouho na to, abych si pamatoval, jak jsem to udělal.
Byla to Plug and Play SB AWE 64 a myslím, že to tenkrát nebyl žádný problém. Když si koupíš PCI zvukovku s nějakým běžným čipem, třeba CMI 8738, tak ti to půjde bez problémů...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- tosuja
- Začátečník

-
Nejsem si jisty, jak je na tom ALSA s podporou stareho hardwaru, OSS by ji skoro urcite umelo. Vim, ze nekdy kolem roku 98 jsem dracival s programem pnpdump, isapnp nebo tak nejak.
Na webu nic neni?
Na webu nic neni?
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tady je seznam alsou podporovaných karet : http://www.alsa-project.org/alsa-doc/in ... All#matrix . Jelikož tam jsou i kousky jako Sound Blaster 16, apod., tak předpokládám, že ISA není problém...
The problem has been eaten.