CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2
Moderátor: Baneshee
- MarekR
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nainstaloval jsem si service pack 2 a ty animace(uvodni-hlavne) trvaji strasne dlouho nez se mi nactou.Nevim jestli mi to delalo bez SP2, protoze tuhle hru sem znovu objevil a hral.Nechce se mi ale kvuli 1 hre odinstalovavat SP 2.Kde se da stahnout nejnovejsi patch ?jo ataky mi tam zacal praskat zvuk a kdyz dam eax tak je to trochu lepsi. Mam to z levelu a jeste tam mam nejaky pridavny mapy ale patchnuty to nemam.
p.s uz sem nekde v tich stokach
p.s uz sem nekde v tich stokach
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Návštěvník
-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
jj, v malym tokiu jich byla spousta na strechachJohny O píše:mozna jo ale nemuzu to po tobe rozlustit.Mimochodem, hraju to na NORMALNI obtiznost , sem v misi Male tokio - vstup, sakra je to nejaky hard, nepritel je doslova na kazdym metru, a to nemluvim o odstrelovacich......z budov
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- shadow
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas.shadow píše:škoda jen, že Chaser nebyl komerčně úspěšnej, takže si asi musíme nechat zajít chuť na pokračování...
přitom to byla kvalitní a opravdu dlouhá FPS ...
V době kdy vyšel, strčil do kapsy vetsinu konkurence
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Návštěvník
-
- Návštěvník
-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To je jedna ze slabších misíJohny O píše:potrebuju poradit, uz bloudim asi 2h v ty misi jak mam utect z toho hotelu, ted sem u tich stabilizatoru, jednim pocitacem sem neco zapnul ale nevim co.uz sem byl u 6 stabilizatoru kdyz sem chtel bylezt po zebriku tak tam byla bedna, uz opravdu nevim jak dal....
Je treba najít tu kontrolní mistnost plnou PC, tam tušim "něco" vypneš nebo zapneš a klasicky se ti otevře cesta dál.
- Návštěvník
-
- ace
- Začátečník

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem za tou misi hotel nippon, vypada to jak letiste, ale je to pekne tezky, je jich tam snad tisic, a vzdycky kdyz mi znici ten nakladak tak jsem v hajzlu, je to trezky to uhlidat
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Chce to vylezt pred ten "hangár" a vůbec je k tomu nepustit.. človek se musí ohánetTotalTrum píše:ted jsem za tou misi hotel nippon, vypada to jak letiste, ale je to pekne tezky, je jich tam snad tisic, a vzdycky kdyz mi znici ten nakladak tak jsem v hajzlu, je to trezky to uhlidat
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jj mas pravdu
ja uz ale mam nejakou praxi v hrach (6let) tak pro me tak hrozny neni, jen pisu proto, ze ostatni 3d akce mi prichazeji mnohem lehci nez je CHaser
ja uz ale mam nejakou praxi v hrach (6let) tak pro me tak hrozny neni, jen pisu proto, ze ostatni 3d akce mi prichazeji mnohem lehci nez je CHaser
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
to sem ale nehral, ale myslim ze kdyz hrajes chasera na tezkou obtiznost ze se najde malo konkurentu
- shadow
- Středně pokročilý

to určitě, ale ten FarCry byl pro mě i na medium nezvladatelnej..bez quicksavu... ze jsem to rozehral na easyTotalTrum píše:to sem ale nehral, ale myslim ze kdyz hrajes chasera na tezkou obtiznost ze se najde malo konkurentu
show must go on..