Norton Ghost 2003 - Jak na to ?
- zombux
- Odborník PCT
- diskpeon
- Nováček
Tak to u me nejde vubec ukladat zalohu na jakekoliv NTFS.U vyberu, co chci zalohovat me to ukaze vsechny partitions, pak se me to zepta kam to chci ulozit a NTFS jakoby to uz nenvidelo.. Je to hold nake divne
A kdyz se mrknu ve win, co je to nainstalovane za verze, tak je to 7.0.0.245 jestli to nekomu pomuze
A kdyz se mrknu ve win, co je to nainstalovane za verze, tak je to 7.0.0.245 jestli to nekomu pomuze
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: .
To je zajímavé jelikož mě umícobik píše:Hm,tři verze ghost.exe od 2001-2003 a ani jedna mi neumí uložit image na FAT32,jen na NTSF nebo vypálit.Fakt nikdo netušíte čím to?
Neukládáš to náhodou na C:? Jelikož to neumí uložit na tu samou partition....
pokud tam máš třeba jen C: tak to prostě neuloží, jelikož kdybys to přepisoval tak to logicky nejde zárověn přepsat sama sebe.....
- cobik
- Nováček
-
.
Nene.Disk c: NTSF; d:NTSF e:FAT32
druhy disk f:FAT32 ;g:FAT32.
Partition muzu zazálohovat jakoukoliv,ale pouze na NTSF.
To znamena kdyz zálohuji c: mohu jen na d: jelikož jiné disky ve výběru kam uložit nevidím.S jinými disky je to stejné,prostě na uložení nevidím žádný disk FAT32.Není možnost dostat do E-mailu někoho funkční ghost.exe?Pouze vyzkouším a vymažu-nebudu dále šířit ani používat.Nevím jestli se to smí.
To znamena kdyz zálohuji c: mohu jen na d: jelikož jiné disky ve výběru kam uložit nevidím.S jinými disky je to stejné,prostě na uložení nevidím žádný disk FAT32.Není možnost dostat do E-mailu někoho funkční ghost.exe?Pouze vyzkouším a vymažu-nebudu dále šířit ani používat.Nevím jestli se to smí.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: .
NTSF neexistuje asi si myslel NTFS!!!cobik píše:Nene.Disk c: NTSF; d:NTSF e:FAT32
To o co tu žádáš je proti pravidlům fóra! Ghosta si musíš koupit.
Jinak starší verze ghosta neuměli naopak ukládat na NTFS ale jen na FATku.
Možná máš nějakou špatnou verzi nebo nějkým způsobem blokovanou. Jelikož já můžu ukládat jak na Fatku tak na NTFS ghost 2003......
- bigbalu
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
vím, že už se to tady tohoto problému dotýkalo, ale přece jen jsem to popsal více znova:
Ze svého systémového disku SATA mám udělaný obraz disku přes Norton Ghosta. Když se mi něco podělalo, tak jsem to jenom překopal a bylo to v pohodě, vše šlapalo jako při nové instalaci včetně dohrání všech programů, co potřebuju pro práci.
Ale nyní mám jiný problém. Potřebuju tento obraz disku přehrát na HDD PATA. Překopírovat to jde v pohodě, ale při najíždějí do systému se to vždy resetne hnedka po načítání WIN ještě v DOSu.
V čem je problém? Že by to jinak ukládalo obraz u SATA a jinak u PATA HDD?
A nebo tomu vadí rozdílná velikost HDD? Orig. SATA má cca 95GB a ten nový PATA mám jen 20GB. Po nahrání obrazu to zabírá cca 3GB, takže místem to není.
díky za rady a případně dalo by se to nějak obejít?
Ze svého systémového disku SATA mám udělaný obraz disku přes Norton Ghosta. Když se mi něco podělalo, tak jsem to jenom překopal a bylo to v pohodě, vše šlapalo jako při nové instalaci včetně dohrání všech programů, co potřebuju pro práci.
Ale nyní mám jiný problém. Potřebuju tento obraz disku přehrát na HDD PATA. Překopírovat to jde v pohodě, ale při najíždějí do systému se to vždy resetne hnedka po načítání WIN ještě v DOSu.
V čem je problém? Že by to jinak ukládalo obraz u SATA a jinak u PATA HDD?
A nebo tomu vadí rozdílná velikost HDD? Orig. SATA má cca 95GB a ten nový PATA mám jen 20GB. Po nahrání obrazu to zabírá cca 3GB, takže místem to není.
díky za rady a případně dalo by se to nějak obejít?
- Fany
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ghost přes USB
Také mám dotaz. Potřebuji udělat zálohu partitionu z notebooku na DVD. K dispozici mám však pouze externí box s DVD RW přes USB. Používám Norton 2003 full verzi. Bohužel, ať dělám co dělám dělám (veškerá nastavení, která jsou v NG možná jsem už odzkoušel), vždy se mi po restartu, když má začít vytvářet image , ztratí USB vypalovačka. Detekuje mi pouze HDD, disketovku a interní vypalovačku cd. Spouštěl jsem ghosta z winu i startovací diskety a stále nic. Prostě se tváří, že diskF(DVD RW neexistuje) Poradíte mi někdo? Musím udělat rychle zálohu.
Kdyžtak jsem celý a každý pracovní den na ICQ 290 169 208. Předem díky moc.
Kdyžtak jsem celý a každý pracovní den na ICQ 290 169 208. Předem díky moc.
- L-U-C-K-Y
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
problem s ghost
Mam disk, C a D, na C jsem mel kdysi WIN 98 (FAT32) a na D WIN XP (NTFS). Ted uz mam system jen na D:. Disk je rozdeleny C:70GB (active,primary) a extended 10GB ((none,primary)kde je D:10GB ((none,logical). Druhy disk 120GB. Mam tam stejne particion, dal jsem klonovani obou oddilu v ghost 2003 vsechno ok (1:1), zmenil jsem dokonce i pismenka disku aby na novem bylo C a D, ale system pise pri pripojeni 120 naklonovaneho disku, hardwarova chyba, zkontrolujte cestu k zavadeci operacniho systemu, helpne mi prosim nekdo? Nebo to mam preusporadat v particion magic jinak?
Dekuji Sad
Dekuji Sad
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s ghost
Změnit můžeš jakékoliv písmenko disku jen ne systémového! Už to tu bylo.L-U-C-K-Y píše:Mam disk, C a D, na C jsem mel kdysi WIN 98 (FAT32) a na D WIN XP (NTFS). Ted uz mam system jen na D:. Disk je rozdeleny C:70GB (active,primary) a extended 10GB ((none,primary)kde je D:10GB ((none,logical). Druhy disk 120GB. Mam tam stejne particion, dal jsem klonovani obou oddilu v ghost 2003 vsechno ok (1:1), zmenil jsem dokonce i pismenka disku aby na novem bylo C a D, ale system pise pri pripojeni 120 naklonovaneho disku, hardwarova chyba, zkontrolujte cestu k zavadeci operacniho systemu, helpne mi prosim nekdo? Nebo to mam preusporadat v particion magic jinak?
Dekuji Sad
Já sám sem to takle odřachl a nic nepomohlo...... systémovej disk nech jak je jinak to můžeš přejmenovat jak chceš.....
- L-U-C-K-Y
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- L-U-C-K-Y
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Klonovani s Ghostem WINXP z NTFS na NTFS
Zdravim formu, trochu rozepisu svuj opakovany problem. Naklonoval jsem oba disky 1:1 pomoci ghost. Mel jsem WD 80GB C:FAT32 (aktivni,primarni) a D:NTFS (logicka rozsirena). Naklonoval jsem je na WD 120GB, kde jsem vytvoril uplne stejne oddily C a D, Vse se zdalo v poho, data skutecne jsou 1:1. ALe kdyz jsem vyjmul stary disk a dal tam ten novy naklonovany, napsalo mi to hlasku:"SYSTEM WINDOWS NELZE SPUSTIT Z DUVODU POTIZI S HARDWAROVOU KONFIGURACI POCITACOVEHO DISKU. ZE ZADANEHO POCITACOVEHO DISKU NELZE CIST. ZKONTROLUJTE SPOUSTECI CESTU A HARDWARE DISKU." Jsem docela bezradny, nevim, kde je chyba, helpne mi uz prosim nekdo?
- kuavik
- Mírně pokročilý
byl tu dotaz, kde se da stahnout Ghost, nasel jsem trial verzi 8 (90MB) , tady si muzete sosnout:
http://www.binaryresearch.net/symantecghost.html
je tam i foto navod, pdf-ka manualy proste vse, enjoy
http://www.binaryresearch.net/symantecghost.html
je tam i foto navod, pdf-ka manualy proste vse, enjoy
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- kuavik
- Mírně pokročilý
- Hrk
- Začátečník
- Butch
- Středně pokročilý
Taky jsem tam tuto volbu nenašel.Hrk píše:Mam Norton Ghost 9.0 a nevim jak v tom vytvorit tu bootovaci disketu:-( poradite mi nekdo?
Že by nový ghost 9 uměl obnovit partition jen z OP?
Pak je celkem na nic pokud se systém sesype.
Naposledy upravil(a) Butch dne ned 3. dub 2005, 23:01, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Hrk
- Začátečník
A ktery to umi pri zhrouceni systemu???pokud mozno nejaka nejnovejsi verzeButch píše:Taky jsem tam tuto volbu nenašel.Hrk píše:Mam Norton Ghost 9.0 a nevim jak v tom vytvorit tu bootovaci disketu:-( poradite mi nekdo?
Zě by nový ghost 9 uměl obnovit partition jen z OP?
Pak je celkem na nic pokud se systém sesype.