OpenGL

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Už jsem ti to psal jednou, zkus starší Detonatory :!:
Bathory
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

re..

Příspěvek od DivX »

Jo.. už mi to jede! S tím nejnovějším forcewarem...
Ale chtěl bych mít jistotu, až se přestanou vyrábět ovladače na mou grafárnu.. abych si mohl naistalovat samostatně opengl....
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: re..

Příspěvek od zombux »

DivX píše:Jo.. už mi to jede! S tím nejnovějším forcewarem...
Ale chtěl bych mít jistotu, až se přestanou vyrábět ovladače na mou grafárnu.. abych si mohl naistalovat samostatně opengl....
to je blbost. rivy budou podporovaný pořád (a až přestanou, tak už budeš mít dávno jinou grafiku), a samostatný OpenGL nainstalovat nejde - je vždycky součástí ovladačů (to stojí na homepage OpenGL)
ignorelist: kremrole a dezoláti
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

re..

Příspěvek od DivX »

Kdybych uměl anglicky... (předpokládám že ten sajt je v ankličtině..)
Tak to slyším rád.. že se rivy nVidia nevzdá;)
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Mam tnt2 leta a pro novejsi hry neni a o openGL ani nemluve to je stare!Wolfenstein a ni nic takovyho tam nerozjedes!
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

:twisted: Tak to bych se hádal, můj brácha rozběhne na Celeru 400, 160Ram Pc100, int. gr. Intel 810 2Mb Mafii(mírný trhy) Wolf ET v klidu a Return to Castel Wolfenstein na vysoký detaily bez trhu.Tak nevim, proč by to neměl rozběhnout na Rivě, která je tak 10x lepší než ta int. Intel 810 8) !
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

lukasstr píše:Mam tnt2 leta a pro novejsi hry neni a o openGL ani nemluve to je stare!Wolfenstein a ni nic takovyho tam nerozjedes!
RTCW mě chodí na "Shit No2" na "skoro high" OK 8) - spíš hratelně 8-) Taky mám TNT2 M64 v PCI :-D
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

newim co tady resite ale RTCW je obyc Q3 engine !! TL , PS , VS to nepotrebuje....

kdyztak bych zkusil i zlatou mesu , jinak ty old ovladace musej stacit , nej byla verze 12.44 , ci staricka 6.42 mam dojem ze se takhle znacily 6.42 byla dodavana primo k TNT2 PRO pri nakupu :wink:
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

zdravim, chtel bych se zeptat jak zjistim verzy OpenGL ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

lukasstr píše:Mam tnt2 leta a pro novejsi hry neni a o openGL ani nemluve to je stare!Wolfenstein a ni nic takovyho tam nerozjedes!
Tak pár dní nato, co sem tu napsal posledni příspěvek sem si nainstaloval nejnovější OpenGL (mám ho dodnes) a ET sem pařil uuuplně v pohodě.
Ale tu rivu sem už střelil za kilo :oops: sousedovi :roll:
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

jak zjistim jakou verzy OpenGl mam ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

TotalTrum píše:jak zjistim jakou verzy OpenGl mam ?
Třeba Everestem.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“