Virtual CD

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Virtual CD

Příspěvek od TotalTrum »

jake mate nazory ? nema to nejake vedlejsi ucinky ?
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Virtual CD

Příspěvek od HollyG »

TotalTrum píše:jake mate nazory ? nema to nejake vedlejsi ucinky ?
Vedlejsi ucinky? Jako vyrazku treba?? :-D
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

ne treba jako padaní her, nefunkcnost jinych programu
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Tak význam toho threadu jsem moc nepochopil :? , je to prostě jakoby fyzický CD, akorát je na HDD, už se to používá docela dlouho

//edit: nene, žádný padání programů, právě naopak, u normal CD se ti může stát, že to CD poškrábeš a pak to nebude chodit, ale tady to poběží pořád stejně
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem se občas setkal s tím, že mi hra to virtuální cd nechtěla vzít a dožadovala se cd v normální mechanice.

Jinak jak už bylo napsáno žádné "vedlejší účinky" by to mít nemělo :lol:
Goldnoob team proud member!
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

ok takze ho muzu zacit pouzivat bez obavy ze by nejaky hry zacali jit nestabilne ?
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? stalo sa ze virtualne mechaniky kolabuju s niecim inym v pc
ale na to treba mat stastie :)
napr mne nesli dokopy mechaniky nera a alcohol120%
alebo som videl niekde na fore, ze po install alcohol120% neslo hybernovat pc
ale o nejakej nestabilite programov som este nepocul :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

TotalTrum píše:ok takze ho muzu zacit pouzivat bez obavy ze by nejaky hry zacali jit nestabilne ?
muzes so stabilitou hier to nema absolutne nic
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

podle me je to hodne uzitecnej program, driv jsem ho mel na jinym OS, a ted se chci k tomu vratit, hodi se napr. na hry co maj 5 cd a tak
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Thellwin píše:Já jsem se občas setkal s tím, že mi hra to virtuální cd nechtěla vzít a dožadovala se cd v normální mechanice.

Jinak jak už bylo napsáno žádné "vedlejší účinky" by to mít nemělo :lol:
No to bylo asi tím, že to chtělo CD z mechaniky, ze která byla ta hra nainstalována, většinou to je u her od EA, ale stačí v regeditu změnit písmenko jednotky a už je po problému, ale to je OT, sorry :oops:

btw: Si tak říkám, jestl by nebyla lepší sekce vypalovací software ?
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

jj to znam
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

no co, no...virtualka..totaltrum u mna dneska drzi rekord v blbosti jeho otazok, ale nevadi...myslim ze virtualny disk je super vec, zvlast este nedavno ked som nemal dvd vypalku a musel som si vsetky tie dvd image nejako pustat z disku :) teraz jej vyznam u mna klesol, ale aj tak sa vyuzije castokrat...proste je to super vec, odporucam kazdemu, nikdy nevies kedy sa hodi..takisto ako plus je ze ked si stiahnes z netu image a nevies ci je fukncny tak najprv hodis do virtualky :) nevyhody to snad ani nema...teda nejako badatelne co by stali za spomenutie..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

2 johny128 : No 8-) ,on to zas tak blbej dotaz není :wink: Často tam dělá virtuálka psí kusy. Např. některý záplaty Woken je nutný instalovat při použití virt.mechanik pouze v nouzáku - jinak se to kousne - důvod třeba u A120% "a347scsi.sys" ....atd. (třeba vlastní SP2 na widle tam defakto nejde dát při použití virt.mechaniky).
Víc je ve FAQ v OS MS. :wink:
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

já mam SP2, teda jeste driv nez jsem si to nainstaloval, hry mi dou bez cd, ale je tu mensi problem, kdyz dam do mechaniky cd s jinou hrou, pak spustim tamtu bez cd tak se mi objevi asi 5 zprav ze tam mam dat cd, tak davam storno a pak se to spusti
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) no tak stornuj, to este nikoho nezabilo ak si 5xodklikol storno
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

vim jen to tu rikam
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Shit píše:2 johny128 : No 8-) ,on to zas tak blbej dotaz není :wink: Často tam dělá virtuálka psí kusy. Např. některý záplaty Woken je nutný instalovat při použití virt.mechanik pouze v nouzáku - jinak se to kousne - důvod třeba u A120% "a347scsi.sys" ....atd. (třeba vlastní SP2 na widle tam defakto nejde dát při použití virt.mechaniky).
Víc je ve FAQ v OS MS. :wink:

to muze znamenat ze to nektery zaplaty ani nezdetekuje z microsoftu ?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

TotalTrum píše:to muze znamenat ze to nektery zaplaty ani nezdetekuje z microsoftu ?
To zase ne :lol:
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

asi se objevil 1 problem, Diablo 2 lod jsem hral bez virtual CD asi 14 dni bez problemu, pouzil jsem virtual cd ke spousteni diabla, no aasi po 1h to spadlo s nejakou chybou, s cislama a s pismenama.Tak nevim no.Muze to bejt tim ?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

TotalTrum píše:.Muze to bejt tim ?
Domnívám se, že ne...
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“