IE nechce psát česky??
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Lister
- Začátečník

-
IE nechce psát česky??
Při psaní v IE6 nelze píše špatně některé znaky. Nenapíše ě,š,č,ř,ž, zbytek háčků a čárek napíše. Znaková sada je přepnutá na středoevropské jazyka( windows), do panuelu adresa píše vše dobře, ale pokud napíšu něco v okně tak píše blbě. ( jako například pokud bych pasl tenhle dotaz v IE tak sem bude psát nesmysly)
Zkoušel jsem i nastavení DOS a ISO, ale pořád blbne.
Windows SP1, IE 6.0.2800.1106.xpsp2
To sp2 znamená, že to je verze pro servis pack2 ??
Kompletní servis pack 2 nainstalovaný nemám, tak mohl by to být ten problém?
Zkoušel jsem i nastavení DOS a ISO, ale pořád blbne.
Windows SP1, IE 6.0.2800.1106.xpsp2
To sp2 znamená, že to je verze pro servis pack2 ??
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
- johny128
- Začátečník

Re: IE nechce psát česky??
ne ne, to je v pohode, robia to niektore updaty...ja neviem, teraz sa mi tak mari ze toto sa tu uz riesilo a neviem ci nejde o vir/spyware...ale fakt som si nie isty..ale ak ti to inde ide v pohode...checkni toRimer píše:To sp2 znamená, že to je verze pro servis pack2 ??
a mozno este pozri ci mas v internet options, fonts, co tam mas nastavene, times new roman a courier new by si mal mat ale to neviem ci ma nieco spolocne...skor to prve pozri..
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Lister
- Začátečník

-
Kompík mám zajištěný Keiro fiewallem, Spywareblasterem a antivirem a dost často čistím Spy-Bootem. Systém mám čistý. Já používám zásadně mozillu, ale někteří členové rodiny nejsou tak rozumní jako já. Noučit rodiče používat jiný prohlížeč není zrovna jednoduchý a navíc třeba internetbanking v Mozille nejede.JanHavlicek píše:jj, zcela určitě to otestuj Ad-awarem a SpyBotem a přejdi na jinej prohlížeč
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
- Lister
- Začátečník

-
Re: IE nechce psát česky??
Přesně tak to je nastavené. Spy-boot je naprosto čistý.johny128 píše:
a mozno este pozri ci mas v internet options, fonts, co tam mas nastavene, times new roman a courier new by si mal mat ale to neviem ci ma nieco spolocne...skor to prve pozri..
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Lister
- Začátečník

-
Tak jsem zkusil a byl to masakrJanHavlicek píše:Každopádně zkus Ad-aware, spybot všechno nevezme
70 kritických záznamů oproti žádnému va Spy-boot, navíc během testování mi Avast vyhodit 10 zavirovaných souborů.
Všechno jsem smazal, ale nic nepomohlo.
Ještě to nechávám projed komplet anivirem, ale myslím, že to nepomůže. Tipnul bych to asi na nějakou aktualizaci, protože to dělá od té doby co jsem reinstal windows, pak jsem stáhl všechny nové aktualizace. Já IE nepoužívám, ale ostatní ano a ti si všimli, že po reinstal windows to začalo dělat.
- Shit
- Odborník PCT

Tohle podobný dělal nějakej Trojan.... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7108