LCD roztec 0,294
Moderátor: maXXmilian
- Infernal
- Začátečník

LCD roztec 0,294
vacsina 19 palcovych LCD ma takyto velky roztec bodov, preto by som sa chcel opytat,,,,,teraz mam roztec 0,20,,,,,,,tak ci pri takomto velkom rozteci bodov nebudem na LCDcku vidiet ciary na monitore a ci je takyto monitor dobry na hry,,, napr. Samsung SM 913N
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pedro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám doma 19" LCD a nic takového tam není vidět ani u písma - alespon já tam nic takového nevidím, možná si toho všimneš když budeš na to koukat tak 10 cm před monitorem ale já u toho sedím tak 60 - 70 cm a nic takového nevidím. Navíc nemá ani cenu sedět u toho blíž, protože by si ve svém zorném poli ani neviděl celý obrazindigo píše:rekl bych, ze u pisma je to trochu videt,ale normalne si toho nevsimnes.
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
toto přesně můžu potvrdit, sám jsem to viděl u něj, nic jsem nezpozoroval, jedině pokud by ses fakt na to kouknul z 10cm a to je blbost, tak se nikdy na 19" LCD koukat nebudešpedro píše:Mám doma 19" LCD a nic takového tam není vidět ani u písma - alespon já tam nic takového nevidím, možná si toho všimneš když budeš na to koukat tak 10 cm před monitorem ale já u toho sedím tak 60 - 70 cm a nic takového nevidím. Navíc nemá ani cenu sedět u toho blíž, protože by si ve svém zorném poli ani neviděl celý obrazindigo píše:rekl bych, ze u pisma je to trochu videt,ale normalne si toho nevsimnes.. No a kdyby si to aji přesto tam viděl tak použij ClearType ve Windows (tuším ale že to jenom jde u XP)
- Infernal
- Začátečník

- Infernal
- Začátečník

- pedro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš 19" LCD a ještě k tomu na hry, tak za rozumný peníz koupíš http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30082 má to perfektní odezvu, PIVOT, DVI + VGA vstup,...Infernal píše:a ja som v podstate este nevidel hru na LCD........chcem velky obraz, preto som s rozhodol pre 19 palcov,,,,,maju ale len rozlisenie 1280,,,,,,vyzera ta hra dobre?
samozřejmě že nejlépe by ta hra vypadala v nativním rozlišení tedy 1280*1024 ale tomu potřebuješ taky příslušně výkonou grafiku žemaju ale len rozlisenie 1280,,,,,,vyzera ta hra dobre?