PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:Rozhodl jsem se nakonec pro to, že prostě udělám mod, kterej nebude jen na zkoušku na router...prostě aby to byla (možná, jestli se povede) schopná konkurence Pilouxe. Zatím mám jen nápady a uvidí se, jak je zrealizuju, ale budu se snažit. Takže Let's go moddin 8)
So ... GooD_LucK

//edit OK OK, sorry že je to tady jak na chatu ... jen jsem prostě nevěděl co mám napsat ;-)
Naposledy upravil(a) Nox.lbc dne stř 23. úno 2005, 17:32, celkem upraveno 1 x.
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Příspěvek od Stoobi »

Nox.lbc píše:So ... GooD_LucK
Tak to jsou teda posty :x

Jinak jen tak pro info, začal jsem obrušovat starou barvu a příští týden mám volno, takže nějak máknu...už jsem si sehnal další věci...ještě asi budu muset nakoupit spreje a jde se na to...v sobotu snad teda busou nějaký ty fotečky... :oops:
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Tesim sa jak male decko na vianoce... :onfire:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

..:: New start router modding ::..

Příspěvek od Stoobi »

Tak jak jsem už říkal, začal jsem router modovat znovu. Tady jsou první čtyři fotky...už jsem o dost dál, ale fotky budou až večer nebo zítra.

Tak jeden od začátku:
1) Ještě to co bylo hotovo předtím...(uvnitř jsou vidět oba 12cm fany...
2) No tady už obroušené šasi - moc to nešlo, ale mělo by to stačit...základovka dost držela...
Obrázek Obrázek

3) Detail úpravy otvoru u zdroje - to asi dělá většina lidí...takhle to je přeco jen lepší, ale nikdo neříká, že to je kompletní...:)
4) No a nakonec trochu naznačím barvu - z červené základovky jsem přešel na šedou, která se snad ke rzi bude hodit víc...a hlavně se na ní tak nedržej otisky. Ještě to není dotřený...:wink:
Obrázek Obrázek

Berte to jen jako ukázku začátku...nečekám žádý komentáře, stejně není nic vidět, jen aby jste věděli, že něco dělám...:)
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 4. pro 2006, 18:59, celkem upraveno 1 x.
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

krása
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

artaz píše:krása
no promin, ale todo muze rict jen absolutni zastance vseho, co dela stoobi a zaroven uplny blb, ale nic proti :-D

vzdyt stoobi sam rika, ze neceka zadny komentare - taky neni co hodnotit - takze mi prosim rekni, co ti na kusu plechu natreneho napul sedou zakladovkou pripadne krasneho :-D

@stoobi - at se ti dari a casem posles dalsi foto :)
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2thool: Dobře jsi to okomentoval... :lol: :lol: :lol: Ne, fakt jsem to dal jen, aby to tady nestálo a věděli jste trochu, co se děje...nic víc...až budou další fotky, tak uvidíte dál... :wink:
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

JO ... šedá bude lepší ... a těma otiskama myslíš jako "otisky prstů"? To by se tam celkem hodilo ... decentně ...:)
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ElCon píše:a těma otiskama myslíš jako "otisky prstů"? To by se tam celkem hodilo ... decentně ...:)
jj, přesně, ale nejsou to přímo otisky jako takový, prostě čmouhy...

Když se podíváš na poslední fotku nahoře na tu červenou základovku, tak tam jsou vidět asi čtyři takový čmouhy...to je právě ono...vypadá to hrozně...:blee: A na tý šedý to je už v pohodě...takže ta bude lepší... :wink:
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chvála

Příspěvek od SilverFox »

Pěkná case :-D

... něco podobnýho na http://www.pretaktovani.cz/text/HL2Casemod.asp
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chvála

Příspěvek od Nox.lbc »

sg.Ghost píše:Pěkná case :-D

... něco podobnýho na http://www.pretaktovani.cz/text/HL2Casemod.asp
... jak jednovaječný dvojčata .. vážně ;-)

.... tak co Stoobi, jak postupuješ ? (Mě teď končej prázdniny, a plechy ještě nemám .. safra porte ...)
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Rez je teďka v modě ... Stoobi nekopíruje. Stoobi vytváří :) :D
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Stoobi Na tvých www se nezobrazujou obrázky :(
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

sg.Ghost píše:Stoobi Na tvých www se nezobrazujou obrázky :(
úvodní stránka jde, ne? A dál už jsem obrázky vyhodil...ten web je zatím jen provizorně...ale snad se někdy dostanu k dodělání... :wink:

Jinak jsem docela pokročil, dneska jsem udělal plechy na předek, ale ještě musím doladit díry na disketu a mechaniku...fotky zatím dávat nebudu, ještě by jste se lekli...

:lol: :lol: :lol: Jsem si tak nějak udělal homemade laser cuting - tak uvidíte, jak jsem řezal... :lol: :lol: :lol:
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Stoobi píše:
sg.Ghost píše:Stoobi Na tvých www se nezobrazujou obrázky :(
úvodní stránka jde, ne? A dál už jsem obrázky vyhodil...ten web je zatím jen provizorně...ale snad se někdy dostanu k dodělání... :wink:

Jinak jsem docela pokročil, dneska jsem udělal plechy na předek, ale ještě musím doladit díry na disketu a mechaniku...fotky zatím dávat nebudu, ještě by jste se lekli...

:lol: :lol: :lol: Jsem si tak nějak udělal homemade laser cuting - tak uvidíte, jak jsem řezal... :lol: :lol: :lol:
sorry ja koukal jeste na http://www.stoobis-tuning.wz.cz/ :oops:
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše: Jsem si tak nějak udělal homemade laser cuting - tak uvidíte, jak jsem řezal...
Tak to chci vidět !!!! (P.S. zasekává se mi vykřičník... já vim)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak do mě hučel Thool přes ICQ, abych ukázal ten "laser" cuting. Tak tady to je...je to zároveď i trochu postup v modu...:)

To laser jsem samozřejmě řekl ironicky, když jsem to dělal, tak mě to přišlo jako taková ironie na čistej řez laseru. Na vysvětlenou...prostě jsem nechtěl jen čistě uřízlej plech dopředu, tak jsem zkusil svářečku a ejhle, vypadá to dobře...ty plechy tam budou dva. Na fotce je zatím jen první...druhej mám v dílně ve svěráku, protože jsem piloval díry. Ještě to není zdaleka finální verze plechu. Přibudou další úpravy. Ale pro představu to stačí...zítra ho natřu šedou a bude se na tom dělat rez...takže fotka u case a pak detail:
Obrázek
Obrázek

A teď můžete hodnotit, psát připomínky a kritizovat...jsem zvědavej...

Ale berte v potaz, to, že to není dodělaný, je to čistě tak, jak jsem to uříznul... :wink:
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 4. pro 2006, 19:00, celkem upraveno 1 x.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

nic moc.. 2 fotky mi nic neříkaj -> chci to vidět až to bude hotový, zadělaný to tam.. pak se dá něco hodnotit..
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

zatim to vypada pekne bude to docela husty akorad me tet tak napadlo ze je strasne moc takovejhlech "postapokaliptickejch" modu chtelo by to vymyslet neco uplne novýho ale nevinm co :sad:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Xan píše:zatim to vypada pekne bude to docela husty akorad me tet tak napadlo ze je strasne moc takovejhlech "postapokaliptickejch" modu chtelo by to vymyslet neco uplne novýho ale nevinm co :sad:
velice originální by bylo vykuchat krávu a narvat jí PC do vnitřností, akorát mám obavy o chlazení.. i když střeva by posloužily jako dobrej WT.. je fakt, že se v poslední době rozjely "destruction" mody aneb rez, díry, rejhy a sliz rulezz :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“