INNO 3D 6800GT Problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
flyman
Nováček
Nováček

INNO 3D 6800GT Problem

Příspěvek od flyman »

Zdravim
Vymenil som MSI Geforce Ti4200 za graficku kartu INNO 3D 6800GT pre AGP. V pocitaci mam vodne chladenie na procesore a na procesore
grafickej karty , v zdroji mam nizkootackovy ventilator, hardisk mam umiestneny v chladiacom boxe na HHD Silentmaxx HDD silencer, skrinku mam stale otvorenu..

Problem je ze po asi 2 hodinach hrania som automaticky z hry vyhodeny do windowsu..(halflife2,riddick..a ine)
ako keby sa karta automaticky prepla do 2d rezimu.. V 2D bezi bez problemov cely den...

nemate niekto podobny problem? na pamatiach grafickej karty mam len passivne medene chladice thermaltake...

moze byt problem v prehrievani pamati? procesor grafickej karty ma v iddle teplotu 46stupnov a okolie ukazuje 52....

ak je problem v chladeni pamati ako ich chladit bez toho aby som musel dat z grafickej karty vodnika dolu :( ?

thanx
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

máš něco přetaktovaný? hoď to na default a postupně to zkoušej, takhle se projevuje například moc vysoký FSB který nezvládá CPU nebo něco jinýho
ignorelist: kremrole a dezoláti
flyman
Nováček
Nováček

neviem

Příspěvek od flyman »

mam pretaktovany len procesor BARTON 2500+ na 3200+ zbernica 166 na 190 napatie
na 1,72V , mam dosku NFORCE2ULTRA SOLTEK SL-72FRN, graficku kartu nemam pretaktovanu ide
standardne teda 350/1000...

Ale skor by som to zvaloval na graficku kartu a jej pamate, po dvoch dodinach na nich sa neda udrzat ani prst...dost pecu...

2 hodiny idu hry v pohode a potom z nich vzdy vyskakuje...

ale pozeral som obrazky na nete na geforce 6600 GT od asusu aj oni maju pamate ddr3 na 1000 a su na nich tiez len pasivne chladice a chladic GPU ich tiez moc neofukuje...

mam nejak vyriesit to chladenie ak je v tomto problem?
ako?

thanx
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Presne ako sa tu pisalo.Takto sa vacsinou prejavuje moc pretaktovany procesor.A ramky nemas nataktovane?
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
flyman
Nováček
Nováček

takt

Příspěvek od flyman »

systemovu zbernicu mam taktnutu z 166/190 takze aj pamate idu na 190
ale nemyslim si zeby to bolo tim... preco sa to deje az po v priemere 2 hodinach? podla mna az ked sa zahreju ramky na grafickej na nejaku hranicu potom ma to hodi do 2d rezimu ... to je moja dedukcia...

inac pocitac takto pretaktovany 166/190 2500+/3200+ bezi uz asi rok
predtim som tam mal MSI 4200ti a asi tyzden mam tuto Inno 3D 6800GT....

nejake napady?

s tou MSI 4200Ti bezal takto pretaktovany asi rok v uplnej pohode a bez problemov...
Naposledy upravil(a) flyman dne pon 28. úno 2005, 15:47, celkem upraveno 1 x.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

máš v biosu zapnutej AGP/PCI lock? možná se vyšší FSB nelíbí grafice :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
flyman
Nováček
Nováček

Příspěvek od flyman »

skusim ale pochybujem
flyman
Nováček
Nováček

Příspěvek od flyman »

nemate nejaky napad ako chladit tie pamate nejakymi nizkootackovymi ventilatormi alebo nieco podobne....
ako ich ofukovat? mozno by to pomohlo...
a cela moja praca ticheho pc je v cudu .... :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“