PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
2Imarky: To jsou fakt super posty...opravdu vtipnej nápad
Je fakt, že se to teď víc rozjelo, ale ono je to docela pěkný...a taky záleží na zpracování...a i v tomhle "odvětví" se dá udělat něco originálního. Opálený plechy svářečkou jsem zatím nikde neviděl (opravte mě pokud se pletu). Prostě se snažím udělat mod na podobný úrovni, jakou ukázal Piloux, při nižších nákladech a bez připomínek HL2
A zkuste se podívat na pár fotek obou HL2 modů od Pilouxe, když se to projdete pořádně, tak zjistíte, že až tolik modování tam není...je to hodně koupenejch věcí, sladěnejch do sebe a celek naprosto všechno změní a vypadá to, že tam nebylo nic koupený...to platí hlavně o valveHL2 mod (ten první). To nemyslím zle, ale jen tak jsem si toho všimnul...
//EDIT: 2Imarky: A že ti dvě fotky nic neřeknou? To jsem taky psal, je to projekt, tak myslím, že není na škodu, když sem takhle pár fotek hodím...a celek se dotváří...pokud to chceš vidět až když to bude hotový, tak sem koukni, až budeš mít u názvu threadu 100% completed...
Je fakt, že se to teď víc rozjelo, ale ono je to docela pěkný...a taky záleží na zpracování...a i v tomhle "odvětví" se dá udělat něco originálního. Opálený plechy svářečkou jsem zatím nikde neviděl (opravte mě pokud se pletu). Prostě se snažím udělat mod na podobný úrovni, jakou ukázal Piloux, při nižších nákladech a bez připomínek HL2
A zkuste se podívat na pár fotek obou HL2 modů od Pilouxe, když se to projdete pořádně, tak zjistíte, že až tolik modování tam není...je to hodně koupenejch věcí, sladěnejch do sebe a celek naprosto všechno změní a vypadá to, že tam nebylo nic koupený...to platí hlavně o valveHL2 mod (ten první). To nemyslím zle, ale jen tak jsem si toho všimnul...
//EDIT: 2Imarky: A že ti dvě fotky nic neřeknou? To jsem taky psal, je to projekt, tak myslím, že není na škodu, když sem takhle pár fotek hodím...a celek se dotváří...pokud to chceš vidět až když to bude hotový, tak sem koukni, až budeš mít u názvu threadu 100% completed...
- lMarky
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- 3lemen7
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To je náhoda já taky I když by to mělo připomínat nějaké zařízení s High Voltage umístěné venku.Stoobi píše:Prostě se snažím udělat mod na podobný úrovni, jakou ukázal Piloux, při nižších nákladech a bez připomínek HL2:
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Polední upgrade
Tak tady mám takovej malej polední upgrade:
Je to úprava toho plechu z předchozích fotek...
Takhle nějak to asi bude, samozřejmě ještě natřít a zrezatět+ještě přibude mřížka před větrák a přemýšlím o bočních držadlech, ale to je zatím jen nápad...
Tak trochu víc fotek, aby jste neřekli...večer budou ještě fotky horního plechu...
Takže večer pokračování...
Je to úprava toho plechu z předchozích fotek...
Takhle nějak to asi bude, samozřejmě ještě natřít a zrezatět+ještě přibude mřížka před větrák a přemýšlím o bočních držadlech, ale to je zatím jen nápad...
Tak trochu víc fotek, aby jste neřekli...večer budou ještě fotky horního plechu...
Takže večer pokračování...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 4. pro 2006, 19:00, celkem upraveno 1 x.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
stoobi: jako nevim ale tohle je strašný... velice by mě zajímalo jak ve stejnym stylu hodláš udělat zbytek a jak to bude vypadat....osobně si myslim že pokuď to bude plechová bedna takto udělaná ve stejnym stylu tak nevim jestli to bude vypadat stejně zajímavě jak celek...
no sem zvědav....
BTW: taky jsem zapracoval ..... přišla mi pod ruku zrcadová folie...budete čumět večer zveřejnim foto a posílam do Pretaktovani
no sem zvědav....
BTW: taky jsem zapracoval ..... přišla mi pod ruku zrcadová folie...budete čumět večer zveřejnim foto a posílam do Pretaktovani
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Není to tak strašný ;-) ale zajímá mě jak to bude vypadat s přední maskou ..
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: brm brm brm
Podle toho co Stoobi rikal tak tam asi predni maska nebudeNox.lbc píše:Není to tak strašný ale zajímá mě jak to bude vypadat s přední maskou ..
No ja si s hodnocenim pockam az na celek, kazdopadne to ale bude originalni
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je přední maska...žádná jíná tam nebude...
Ale tak vám teda nevím...když to bylo takový uhlazený, tak se vám to nelíbilo, takhle taky ne... No já jsem s tím spokojenej...jak v reálu tak i s těch fotek mi to připadá hodně "hnusný" což má být...samozřejmě to bude jiný, až se to natře a zrezaví...ale jistej náhled to je...
Jak by jste si to teda představovali vy? Myslím ten předek...
Ale tak vám teda nevím...když to bylo takový uhlazený, tak se vám to nelíbilo, takhle taky ne... No já jsem s tím spokojenej...jak v reálu tak i s těch fotek mi to připadá hodně "hnusný" což má být...samozřejmě to bude jiný, až se to natře a zrezaví...ale jistej náhled to je...
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze to bude Cool, jen tak dal.Stoobi píše:Tohle je přední maska...žádná jíná tam nebude...
Prece bys nebral v potaz to ze se to nekomu neliby?
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No já to stejně udělám tak jak jsem chtěl, podle sebe...ale spíš mě tak nějak zajimalo, jak si to jiný představujou...
Ale nějak jsem nepochopil, jak to myslíte bez předku...vždyť tam jako předek budou ty plechy...podobně to měl dělaný i Piloux, tak co se Vám nezdá? Možná jste nepochopili, jak to bude nakonec dělaný...tak uvidíte...teď čekám až zaschne barva a mezitím jdu zkusit tu rez...ale fotky budou až zítra...schne to dlouho...
Ale nějak jsem nepochopil, jak to myslíte bez předku...vždyť tam jako předek budou ty plechy...podobně to měl dělaný i Piloux, tak co se Vám nezdá? Možná jste nepochopili, jak to bude nakonec dělaný...tak uvidíte...teď čekám až zaschne barva a mezitím jdu zkusit tu rez...ale fotky budou až zítra...schne to dlouho...
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Je fakt, že jsem ten předek asi nepochopil .. jdu se podívat na Pilouxe ;-)Stoobi píše:No já to stejně udělám tak jak jsem chtěl, podle sebe...ale spíš mě tak nějak zajimalo, jak si to jiný představujou...
Ale nějak jsem nepochopil, jak to myslíte bez předku...vždyť tam jako předek budou ty plechy...podobně to měl dělaný i Piloux, tak co se Vám nezdá? Možná jste nepochopili, jak to bude nakonec dělaný...tak uvidíte...teď čekám až zaschne barva a mezitím jdu zkusit tu rez...ale fotky budou až zítra...schne to dlouho...:(
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- ElCon
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Masid
- Začátečník
Kam ty na ty nápady chodíš? Zatím se mi to líbí A ještě kdyš se ti na to ta rez povede tak to bude lepší jak od Pilouxe. Ale dost pochval. Všeho moc škodí
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky...aspoň někomu se to líbí....
A přidávám teda další fotky, sice nijak velkej pokrok, ale to uvidíte ráno...
Na první fotce je vidět ten druhej plech na přední panel. To jsem zrovna piloval díry na mechaniky - řezané rozbruškou...zítra budou další fotky, aby jste konečně viděli, jak to bude vypadat...
Na další fotce je ten spodní plech, ale už natřenej do barvy case - vedle pro porovnání přidávám řešení od Pilouxe, je to vlastně podobné (pro ty, kteří nepochopili )
Tady ještě vě větším, a asi líp vyfoceno...
No a na poslední fotce ještě pár úprav, vypadá do líp...
Teď jsem začal dělat tu rez na předku, tak ráno se uvidí, jaký je výsledek...jsem docela zvědavej...
Tak zatím vše a modding rulezzz
A přidávám teda další fotky, sice nijak velkej pokrok, ale to uvidíte ráno...
Na první fotce je vidět ten druhej plech na přední panel. To jsem zrovna piloval díry na mechaniky - řezané rozbruškou...zítra budou další fotky, aby jste konečně viděli, jak to bude vypadat...
Na další fotce je ten spodní plech, ale už natřenej do barvy case - vedle pro porovnání přidávám řešení od Pilouxe, je to vlastně podobné (pro ty, kteří nepochopili )
Tady ještě vě větším, a asi líp vyfoceno...
No a na poslední fotce ještě pár úprav, vypadá do líp...
Teď jsem začal dělat tu rez na předku, tak ráno se uvidí, jaký je výsledek...jsem docela zvědavej...
Tak zatím vše a modding rulezzz
Naposledy upravil(a) Stoobi dne pon 4. pro 2006, 19:01, celkem upraveno 1 x.