ROUTER ??? který?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
pedros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ROUTER ??? který?

Příspěvek od pedros »

Zdravím,
moc těmto věcem nehovím a tak se raději ptám a ujištuju. Řeším nyní takový problém mám připojení od Karnevalu a nyní mám připojení se dvěma neveřejnýma IP adresama, mám připojeny dva PC které mi běží nezávisle na sobě. Nyní chci přejít na jiný tarif kde je pouze 1x IP adresa a já chci provozovat 2xPC nezávisle na sobě bylo mi řečeno, že tento problém vyřeší router. Zajímalo by mě jestli je tam ještě nějaký problém? složité nastavení nebo něco jiného? :? Dále je otázka co koupit za router, aby to moc nestálo a fungovalo. První na který jsem narazil je třeba tento http://www.sws.cz/default.asp?mtc=0&cls ... stiid=2844
ale rád si nechám poradit od lidí se zkušetnostma :D
Díky :razz:
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ROUTER ??? který?

Příspěvek od mhl »

pedros píše: První na který jsem narazil je třeba tento
ale rád si nechám poradit od lidí se zkušetnostma :D
Díky :razz:
jo tak to si náhodou narazil správně :)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no tak to jsi narazil na ten správný, ten si klidně kup, sám ho používám :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
pedros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedros »

Slyšel jsem že ty levnější můžou dělat problémy a že se musí občas restartovat apod., stává se ti to taky?

V životě jsem nic podobného nezprovozňoval, stačí jen nastrkat kabely a běží to nebo je to složitější?? :?
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

pedros píše:Slyšel jsem že ty levnější můžou dělat problémy a že se musí občas restartovat apod., stává se ti to taky?

V životě jsem nic podobného nezprovozňoval, stačí jen nastrkat kabely a běží to nebo je to složitější?? :?
Když se bude zasekávat, tak ho reklamuješ. Instalace je jednoduchá, nastrkáš kabely a podle návodu nastavíš.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“