Při stahování dat se v 50% rychlost rapidne snizi.(CDMA)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Při stahování dat se v 50% rychlost rapidne snizi.(CDMA)

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdarek mam Eurotel Data Xpres CDMA....v posledni dobe se mi stava, ze pri stahovani vetsiho souboru (nad 20mb) nekde v 50% spadne rychlost z 80kbs na 10kbs.Stahuji pres DownloadAccelerator 7.2.Asi pred dvema dny bylo vse v poho, ale ted to dela tyto problemy.Nemuze to byt nejakym virusem ??Protim kdyz si merim rychlost na dsl.cz tak meric pokazde ukaze 400 a vice.Nevite co s tim ???
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

mozna se v tom ET zase hrabou. pockej a uvidis
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

v tom bude mít prsty Eurotel v kombinaci s tím Download akcelerator, zkus něco většího stahovat bez něj a uvidíš :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pavel.minarik píše:v tom bude mít prsty Eurotel v kombinaci s tím Download akcelerator, zkus něco většího stahovat bez něj a uvidíš :wink:
Tak jsem to zkousel a v poho kolem 60-80 kB/s.Jo a kdyz sem neco stahoval pres downloada a spadlo to na tech 10 kB/s, a pak jsem udelal test na dsl.cz a mel jsem 40kbs.Coz je hafa malo, jako u dial up.Normalne mam kolem tech 500 az 600 kbs.A ted si teda vesele stahuju.Nemuzete doporucit nejakej jinej akcelerator ???

Diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

otázka je jestli to pomůže, oni totiž u Eurotelu jsou velmi citliví na cokoliv "nestandardního" a na oplátku Ti sestřelí rychlost

což mě připomíná, jak jsme s lemrou běhali po výstecu a on se jak malej jarda snažil každý cdma co viděl zprasit tak, aby přestalo solidně jet
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pavel.minarik píše:otázka je jestli to pomůže, oni totiž u Eurotelu jsou velmi citliví na cokoliv "nestandardního" a na oplátku Ti sestřelí rychlost

což mě připomíná, jak jsme s lemrou běhali po výstecu a on se jak malej jarda snažil každý cdma co viděl zprasit tak, aby přestalo solidně jet

Tak to lemra je asi extremni pripad :-D .Ale nejakej download accelerator snad muzes doporucit.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jan Machalík píše:Tak to lemra je asi extremni pripad :-D .Ale nejakej download accelerator snad muzes doporucit.
nemůžu neboť tento software nepoužívám (v podstatě nic většího nestahuju)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Jan Machalík píše:Tak jsem to zkousel a v poho kolem 60-80 kB/s.Jo a kdyz sem neco stahoval pres downloada a spadlo to na tech 10 kB/s, a pak jsem udelal test na dsl.cz a mel jsem 40kbs.Coz je hafa malo, jako u dial up.Normalne mam kolem tech 500 az 600 kbs.A ted si teda vesele stahuju.Nemuzete doporucit nejakej jinej akcelerator ???
Diky
Radsi mej ohled na ostatni uzivatele a stahuj jen v jednom threadu. Pak ti treba ET nebude shazovat.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“