Zkoušel jsem si ztáhnout oficiální ovladače Ati catalyst a nejdou mi na instalovat.... nevím proč ukazuje se mi pořád nějaká chyba....
přesněji: Nebyl nalezen ovladač videa
a hned za tím další chyba:
Instalační program nedokázal dokončit instalaci. Před spuštěním instalačního programu zkuste nainstalovat svůj zobrazovací aaptér se standartním ovladačem VGA
Acer TravelMate 4502LCi a instalace catalystů
Moderátor: Don
- Parkmanek
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Acer TravelMate 4502LCi a instalace catalystů
Nr.1:ASUS A6JE, Intel Core 2 Duo, Ati Radeon X1450, 1GB PC2 667Mhz RAM,100GB 5400ot./min., WIN XP HOME
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Parkmanek
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý
-
Pokud máš zájem dostat na noťas klasické Catalysty, mrkni se na tenhle web: http://www.driverheaven.net/patje/, stáhni si odsud utilitu na úpravu driveru a už to půjde bez problémů.
Veterán
- Brumm
- Nováček
-
Mám taky notebook Acer 4502LCi a chci se zeptat zda má význam instalovat do notebook catalisty. Je tam nějaký nárůst výkonu nebo je to stejné. Jinak proč ati nedává ovladače k mobilním radeonům na své stránky a odkazuje na výrobce notebooků. Chtěl jsem stáhnout nejnovější ovladače na mobilní 9700 ale ati mě odkázála na výrobce notebooku. Na stránkách Aceru jsem ovladače našel, ale byli tam ovladače které už něco pamatují.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to smysl nemá, dělal jsem pár pokusů.Brumm píše:Mám taky notebook Acer 4502LCi a chci se zeptat zda má význam instalovat do notebook catalisty. Je tam nějaký nárůst výkonu nebo je to stejné. Jinak proč ati nedává ovladače k mobilním radeonům na své stránky a odkazuje na výrobce notebooků. Chtěl jsem stáhnout nejnovější ovladače na mobilní 9700 ale ati mě odkázála na výrobce notebooku. Na stránkách Aceru jsem ovladače našel, ale byli tam ovladače které už něco pamatují.
Pokud stáhneš Omegy tak tam jsou i drivery k notebookům ale 9700 taky něco pamatuje tak není důvod dělt nové drivery,respektive new drivery opravují chybky u nových karet co mají nové technologie....
Já na původní drivery u Acer 4502LCi a 9700 sem měl po OC přes 14000b v 3dMarku01 a přes 3700b v 03.
tady se dozvíš více.
- Brumm
- Nováček
-