Problem s kuryrni zpravou :)

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s kuryrni zpravou :)

Příspěvek od Jackiii »

Dnes mi vyskocilo podivne okno....jmenovalo se kurirny sluzba pro xxx.xxx.xx.xxx (moje IP)
a pak text a jen tlacitko OK
tak sem dal OK a porad dokola tam neco behalo:o)
Mam firewall Kerio...tak sem zjistil co to dela a zakazal to...ale ja osobne nevim jak sem k tomu prisel..na zadny pofiderni www nechodim :(
To je jen vystraha pro ty co nemaj firewall tak by si to meli hodne rychle rozmyslet...
Mel sem fotku ale nekam sem ji dal :(
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
hook
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hook »

posli log hijackthis
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s kuryrni zpravou :)

Příspěvek od Skodik »

Jackiii píše:Dnes mi vyskocilo podivne okno....jmenovalo se kurirny sluzba pro xxx.xxx.xx.xxx (moje IP)
a pak text a jen tlacitko OK
tak sem dal OK a porad dokola tam neco behalo:o)
Mam firewall Kerio...tak sem zjistil co to dela a zakazal to...ale ja osobne nevim jak sem k tomu prisel..na zadny pofiderni www nechodim :(
To je jen vystraha pro ty co nemaj firewall tak by si to meli hodne rychle rozmyslet...
Mel sem fotku ale nekam sem ji dal :(
neni to nic nebezpecneho, typuji ze jsi v nejake siti a nekdo ti to poslal (asi wifi komunita), protoze pres internet to asi ani nejde, ikdyz co by clovek od MS mohl cekat :D Pokud se toho chces zbavit uplne bez do sluzeb a vypni sluzbu Kurirni sluzba :wink: (-logické :) )
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

NJN ale ta kurirni sluzba mi posilala odkazy na pecko a neslo s tim nic delat...
a wifi komunitu ... co to znamena?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zlikviduj Messenger Service. komfortně třeba přes http://grc.com/files/shootthemessenger.exe
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“