Které ADSL je pro mě nejvodnější?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Které ADSL je pro mě nejvodnější?

Příspěvek od -HoNY- »

http://produkty.gtsdoma.cz/adsl/
Celkem uvažuji o tomhletom...
Nechci dávat měśíčne více jak 1000Kč. Zas tak moc nestahuji, možná bych se vešel do měsíčního limitu 6GB.
Budou na mě připojení další 2 lidi, co by to měli jenom na surfování. ADSL modem + router mám, splinter taky, nainstalovat to snad taky umím (snad, párkrát jsem rozjizdel kabelovku od Karnevalu a ADSL od telekomu :oops: )
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

a co tohle? http://www.telecom.cz/internetexpres/optimal/index.php kdyz moc nestahujes tak ti Fair User Policy (to si tam urcite najdi!!) muze bejt nekde..
ASUS F3T
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Bral bych něco bez modemu, protože za ty prachy stejne dávají šroty...
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

mam adsl modem alcatel usb spatnej neni,pocitej kdyz to budes mit ty a jeste 2 lidi tak vycerpate limit ani ne do tydne,pocita se do toho jak prijate data tak i ty co jdou od tebe.....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

mam ten samej jak wolf00.. je sice hnusnej (rikame mu platejz nebo rejnok), ale je v poho :).. napajenej z usb a vede do nej jeden (!!) kabel...
ASUS F3T
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

pokud vim tak moje adsl je bez limitu takze muzu viset na netu jak chci,akorat mam akontaci 1:50 coz se stejne skoro neprojevi mam rychlost stahovani dat 55kb/s a v dobry situaci se to dostane na 70kb/s

co je vlastne za sluzbu co ti nabizi za tech 1000kc...? nemas nahodou moznost jet pres wifi,neno pripadne mate doma kabelovku? jo zapomel bych

www.dsl.cz tam se dozvis kapku vic
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

wolf00 píše:pokud vim tak moje adsl je bez limitu takze muzu viset na netu jak chci,akorat mam akontaci 1:50 coz se stejne skoro neprojevi mam rychlost stahovani dat 55kb/s a v dobry situaci se to dostane na 70kb/s
argegaci ty akontace :lol: co to mas za hrozny dsl ze to stahuje 70?? to je 512?! a od koho?
ASUS F3T
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

tiscali.cz ale moc se nediv my jsme maly mesto a k adsl pripojeni jsou jen 3moznosti k tomu 1znich je cz telecom a ten suxx jinak neni moznost....wifi je tu nepouzitelna je toho tady moc,navzajem se to rusi..... z 512kb me to vyuziva 412 aspon ze neco porad lepsi nez analog modem
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

martin_CZ píše:mam ten samej jak wolf00.. je sice hnusnej (rikame mu platejz nebo rejnok), ale je v poho :).. napajenej z usb a vede do nej jeden (!!) kabel...
USB modem pouze v pripade, ze mate jistotu, ze nikdy nebudete chtit pripojit dalsi pocitac a ze budete pouzivat jen windows.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Nejideálnější mi fakt ted přijde nabídka telecomu viz. link od martin_cz
Cena je s daní 950Kč, rychlost mívám okolo 850-1000kb/s. Sosám 105-130kB/s. Limit neni, ale máš TÝDNĚ 1GB rychle + 1GB polorychle + zbytek sux 64/64. Týdnů je 4-5, takže máš 8-10GB rychlýho internetu na měsíc. Pohoda, neni moc co řešit... :wink:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Používám Edimax AR-6024, bral jsem ho kvůli tomu modemu a navíc 1500Kč to je skoro za pusu...
kdyby byla kabelovka tak mám karneval...
Zkusím kontaktovat GTS jak to u ních chodí treba pro zkusenejsi uzivatele nabizi moznost smoinstalace...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

miho píše:USB modem pouze v pripade, ze mate jistotu, ze nikdy nebudete chtit pripojit dalsi pocitac a ze budete pouzivat jen windows.
ja bych spis rek ze nebude chtit pripojit dalsi pocitac nebo bude pouzivat wokna.. a podle me i na linux by to nejak slo, ne? pac me linux sam od sebe nasel sdileny pripojeni (na winXP!!) a pripojil se bez jakyhokoliv nastavovani :)
ASUS F3T
Psychoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psychoz »

USB modem sem nikdy nezkousel, ale cet sem ze linux obecne s USB modemama vetsinou moc dobre nespolupracuje, vyrobci casto neposkytnou specifikace hw a driver udelaji jenom pro win nakej takovej aby se nereklo
Naposledy upravil(a) Psychoz dne stř 30. bře 2005, 16:22, celkem upraveno 1 x.
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

miho píše:
martin_CZ píše:mam ten samej jak wolf00.. je sice hnusnej (rikame mu platejz nebo rejnok), ale je v poho :).. napajenej z usb a vede do nej jeden (!!) kabel...
USB modem pouze v pripade, ze mate jistotu, ze nikdy nebudete chtit pripojit dalsi pocitac a ze budete pouzivat jen windows.
asi tak.. ale na Linuchu u toho Alcatel Speedtouch USB to ještě zprovoznit jde ( Benoit Papillauts driver nebo tak nějak )
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“