Grafika průměrná, ale jinak docela good maso....o hustých brutalitkách nemluvě
Chlápkovi jsem například rozvrtal hlavu stojanovou vrtačkou....a podobných bejkáren je tam docela hafo...
Co Vy na to?
Moderátor: Baneshee

Jak dlouho ti trvalo dohrání ?? At vim, do čeho jdu a nejsem zklamanejrandom píše:Opet ma sklamala dlzka tejto hry.......
Zrovna ked som sa zacinal trochu lepsie bavit, tak zacali rolovat zaverecne titulky....

Max tak 10-11 hodin herneho casu....Sentenced píše:Jak dlouho ti trvalo dohrání ?? At vim, do čeho jdu a nejsem zklamanej

jo to nemas sanci mit vsechno,obzvlast pokud si hral na vyssi obtiznostrandom píše:Max tak 10-11 hodin herneho casu....Sentenced píše:Jak dlouho ti trvalo dohrání ?? At vim, do čeho jdu a nejsem zklamanej..... clovek co ma cas by to urcite presiel za jeden den.....
Prekvapilo ma vsak ze aj po prejdeny dost vela veci zostalo uzamknutich...... a ani upgrade postavy nieje zdaleka dokonceny....

Je to celkom jednoduche..... vsetky miesta kde sa da nieco vykonat su oznacene..... staci ho k nemu dostat/skocit na neho zozadu... potom uz postava prevezme iniciativu..... prva v poradi je tusim ladnicka......dark-han píše:zdar hosi,potreboval bych poradit jsem u takoviho rusaka a nevim jak ho killnout.porad te mi

Komix ??mr_sheen píše:podle nejakeho komixu? si ho sezen je uplne genialni silena akcni rezba,jinak hra je super oddechovka

Co skusit pouzit mys....., ktore je v tejto hre na to primarne urcena .....dark-han píše:no tak to jsem zjistil ale on ho skopne k lednici ale pak uz se nic nedeje jenom ho tam drží a nic mu neudela at mackam cokoli