Jak zapojit hdd a mechaniky na IDE
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- marao
- Červená karta

-
Jak zapojit hdd a mechaniky na IDE
Zdravím lidi potřebuji poradit je to takový lamkový problém ale dělalo mi to problémy s botem.
Mám HDD DVD DVD-RW
potřebuji tyto tři najumperovat tak aby to chodilo vše rychle a nebotovaly mi xpčka 1minutu, a aby poslední písmo např F byla vypalovačka na DVD-RW.
poradíte mi jak to najumperovat?díky moc máte určo někdo dobré zkušenosti
Mám HDD DVD DVD-RW
potřebuji tyto tři najumperovat tak aby to chodilo vše rychle a nebotovaly mi xpčka 1minutu, a aby poslední písmo např F byla vypalovačka na DVD-RW.
poradíte mi jak to najumperovat?díky moc máte určo někdo dobré zkušenosti
- kuavik
- Mírně pokročilý

- medved
- Nováček

-
Jo, to je samozřejmě správně, jenom mi někdo prozraďte, proč když jsem takhle zapojil DVD vypalovačku BENQ 1620Pro (IDE2 master) a starou CD-ROM Funai 16x (IDE2 slave), fungovala jen ta CD-ROM, BENQ jenom četl a to ještě blbě a DVD vypalování začalo fungovat, až když jsem CD-ROM úplně odpojil, tzn. i napájení i kabel. Jenom podotýkám, že nastavení jumperů jsem kontroloval já pětkrát, můj syn po mě třikrát a manželka taky třikrát:-)))
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam takovou lamerskou otazku, zapojil sem to presne podle vaseho navodu, ale porad mi funguje jenom jedna mechanika hdd, ale nemenil jsem zadny jumpery, dival jsem se do manualu a tam zadny nic o takovejch jumperech nebylo, tak se chci zeptat, ktery ty jumpery to vlastne sou? 
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- Intelman
- Začátečník

- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: