PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

fakt krásný
2 Masid: tu drátěnou bych potřeboval jelikož to chci zahnout a nastříkat načerno
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Hmm tak trošku nestíhám Stoobiho ;-) ... mám taky síťku, ale měděnou ... co teď s ní ? Snad něco vymyslim ;-)))
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

artaz píše:tu drátěnou bych potřeboval jelikož to chci zahnout a nastříkat načerno

Da se to boupit v hospodářskéch potřebách. Cenu nevim ja sem si to pučil s práce 8) Ale jenom kousek.
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jak měděnnou?

2Artaz: A kam jí chceš použít? Ta kovová je sice pevnější, ale zase, když jí ohneš, tak nevím, jak dalece bude zahnutá držet... :?
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Ten fan, co je za síťkou půjde asi do barvy taky co ... :oops:. Jinak by tam k tomu moc neseděl ...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

GoodMan píše:Ten fan, co je za síťkou půjde asi do barvy taky co ... :oops:. Jinak by tam k tomu moc neseděl ...
Ten fan už je natřenej na šedo...a bude malinko orezatělej, ale ne nijak extrémně...zítra bych ho měl usadit spolu s druhým předním plechem. V pátek budou fotky hotovýho rezatýho předku...pak dodělám ještě displej a mechaniky. A dneska jsem ještě načmáral okna na bočniccích, takže zejtra se bude řezat...

A bočnice je ve tvaru U, takže se bude upravovat na standard... 8)
Masid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Masid »

Stoobi píše:Ta kovová je sice pevnější, ale zase, když jí ohneš, tak nevím, jak dalece bude zahnutá držet... :?
No tak před 5 lety se dělaly s pevnějšího drátu ten při ohnutí trží tvar dobře, tetka uš je trochu fušujou tak sou trochu měkčí ale tvar držet budou.
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....

Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

mno jelikož bude vystoplá tak bych potřeboval na krajích tak 2cm zahnout dozadu a k tomu se hodí ta drátkovaná síťka
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

artaz píše:mno jelikož bude vystoplá tak bych potřeboval na krajích tak 2cm zahnout dozadu a k tomu se hodí ta drátkovaná síťka
aha, notak ale bacha na to, že když se toho někdo dotkne, tak se prohne, když bude jen tak...ona zas tak pevná není...

Na to bych ti doporučil spíš mřížku k plynovým hořákům (měli by to mít v železářství...tady je foto (to logo Apple):
Obrázek

Vím, není to moc vidět, ale je to podobný a pevný (ten case je kámošův)
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

jj díky moc poptám se
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Tak se to celý mění k lepšímu.Ta rez vypadá fakt dost přirozeně a celý se to zlepšilo tak 100 prcentně :D
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

.axis. píše:Tak se to celý mění k lepšímu.Ta rez vypadá fakt dost přirozeně a celý se to zlepšilo tak 100 prcentně :D
Tak to děkuju...že by až taková změna? No snažím se trochu dostihnout Pilouxe (jestli to není příliš vysokej cíl) :)

A jinak jsem nemocnej, takže jsem dneska moc věcí neudělal, ale dopoledne jsem se dostal do města, takže malej nákup, ale pořád mi nějaký věci chyběj (ale aspoň nýty jsem dokooupil) a pak jsem předělal podsvícení displeje...takže snad už zítra se dostanu do dílny... :oops:
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hl2 case

Příspěvek od SilverFox »

Stoobi píše:Takový trošku OT, ale neviděl náhodou někdo někde tenhle mod v diskuzi (myslím jako víc fotek). Je super a rád bych viděl i druhou stranu, atd.

Tak kdyby někdo věděl...díky
Tak o tomhle case jsem fakt nic nenašel. Snad bude někdo jinej úspěšnější. :wink:
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
crazyape
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crazyape »

nadhera....taky sem premeslel ze bych udelal case uplne celej rezatej...ale kdyz ta barva stoji 600...no nevim nevim..a 1dna by me urcite nestacila...
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Ten mod je super, ak najdes fotky, tak daj link
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, ten mod je špičkovej...připadá mi snad i lepší než mody od Pilouxe, ale chtělo by to více fotek...

A jedna ta barva by na to určitě nestačila... :oops:
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Ta rez mi připadá tak trochu věrohodnější, než ta od Pilouxe ... Na tenhle mod jich musel použít min. 5, te rzi je tam opravdu móóóóóóóc hodně ... :roll:.
iwhy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwhy »

Nech sa paci pani...staci kapku zagooglovat a je to 8-)
http://www.exclaim.de/gallery/639/Black-Mesa-MoD.html

Toto zrejme nie je originalne forum, ale aspon nieco...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

iwhy píše:Nech sa paci pani...staci kapku zagooglovat a je to 8-)
http://www.exclaim.de/gallery/639/Black-Mesa-MoD.html

Toto zrejme nie je originalne forum, ale aspon nieco...
SUPER!!! Konečně to vidím i z druhý strany...Díky

Ještě doufám, že tam najdu větší fotky... 8)

//Tak tam jsou jen ty malý obrázky, ale stejně díky - kdyby jste někdo našel větší...tak sem s nima...
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Black Mesa MOD

Příspěvek od SilverFox »

Naposledy upravil(a) SilverFox dne sob 5. bře 2005, 10:33, celkem upraveno 1 x.
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Odpovědět

Zpět na „Projekty“