Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
JohnyJJ
Nováček
Nováček

Restart

Příspěvek od JohnyJJ »

Vždycky se mně resetne comp.Vůbec nevím čím to je.Kdybyste někdo věděl,prosím vás POMOZTE. :sad: :sad:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Restart

Příspěvek od shadow »

JohnyJJ píše:Vždycky se mně resetne comp.Vůbec nevím čím to je.Kdybyste někdo věděl,prosím vás POMOZTE. :sad: :sad:
heh, to jako při hraní HL2? A trochu více informací by si nám neposkytl? o svém HW apod.. Co si dát svoji sestavu do podpisu, když už pokládáš takový dotaz...
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

Luks píše:
KOFis píše:za jak dlouho ste dohrali HL2 a co rikate na novy filmecek half life speed run kde to borec dohraje za 2 hodiny? :)
Nějak jsem to nepočítal,ale dalo mi to tak tejden.....kolik má ten filmeček MB?
cus...no mam pocit, ze jsem to nekde videl a melo to neco kolem 1 GB 8-)
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
...24" Dell UltraSharp U2410...
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

megawir píše:
Luks píše: Nějak jsem to nepočítal,ale dalo mi to tak tejden.....kolik má ten filmeček MB?
:stupid: Tak to fuck!!!! :devil: :jaw: :dry: :lookround:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

Luks píše:
megawir píše: cus...no mam pocit, ze jsem to nekde videl a melo to neco kolem 1 GB 8-)
:stupid: Tak to fuck!!!! :devil: :jaw: :dry: :lookround:
nj,kdyz to ma pres dve hodky,co si cekal,ze jo :wink:
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zákys v Sandtraps

Příspěvek od bali »

No nečekal jsem to, ale mám zákys :oops:
V Sandtraps je taková z prken stlučená brána, která se podle mě otvírá tím, že se v přilehlym baráčku vložej tři pojistky do pojistkovače :). Jedna pojistka už tam byla, u druhý ležel mrtvej člobrda, ale tu třetí nemůžu najít. Pěšky se mi rozhodně jít nechce.
V tom baráčku je i koupelna a z místnosti se gravity gunem dá vytáhnout z nad koupelny hromada věcí.
:worship: POMÓÓÓÓC :worship:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zákys v Sandtraps

Příspěvek od Coololooser »

bali píše:No nečekal jsem to, ale mám zákys :oops:
V Sandtraps je taková z prken stlučená brána, která se podle mě otvírá tím, že se v přilehlym baráčku vložej tři pojistky do pojistkovače :). Jedna pojistka už tam byla, u druhý ležel mrtvej člobrda, ale tu třetí nemůžu najít. Pěšky se mi rozhodně jít nechce.
V tom baráčku je i koupelna a z místnosti se gravity gunem dá vytáhnout z nad koupelny hromada věcí.
3 je pod vanou a uz to tu bylo psano
0118 999 881 999 119 7253
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megawir »

cool.user píše:
bali píše:No nečekal jsem to, ale mám zákys :oops:
3 je pod vanou a uz to tu bylo psano
sice to mozna mohlo byt psano,ale nemusi to byt pravda..ja ji totiz nasel venku v aute,ktery stalo na spalkach..cetl jsem nekde,ze jsou jeste dve dalsi mista,kde se muze valet .. 8-)
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

cool.user píše:3 je pod vanou a uz to tu bylo psano
to je sice možný že je to tu někde napsaný, ale rozhodně u toho není slovo Sandtraps, projel jsem každou z těch 38 stránek a na každý dával ctrl+f a hledal. Bylo by logický, kdyby u zákysů byla alespoň lokace. Byl by v tom větší přehled.

Ale díkes za radu 8-)
Klima
Nováček
Nováček

Sekne se

Příspěvek od Klima »

V 1. misi jak ten profesor šupne mařku do toho svýho vynálezu začne se to motat a pak se mě to kouslo prvně to vyhodilo error cosi s paměťama a zkoušel sem to ještě, ale to se kouslo na tvrdo.
AMD 3000+ 64(Winchester), Gigabyte K8NF-9 4x, 2x 512MB Brand, Geforce 6600GT Sparkle, Segate 200GB, LG 4163b
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Ahoj
Mám takový menší problém.V sobotu jsem po delší době spustil aktualizaci STEAMu.Vše proběhlo jak po másle.Bohužel po odpojení internetu jsem zjistil že mi HL2 nejde spustit.Ve STEAMU je matný(jako když není nainstalovaný)
Pokud ho ale spustím když jsem na netu, jede vše v pořádku :?
Proč ho v offline modu nemůžu spustit ?
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Promazány OT posty s dotazem ohledně cracku...
show must go on..
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

megawir píše:
Luks píše: Nějak jsem to nepočítal,ale dalo mi to tak tejden.....kolik má ten filmeček MB?
www.e-sports.sk sekce download HL2, ma to kolem 500 MB.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Zdenek Teska píše:Ahoj
Mám takový menší problém.V sobotu jsem po delší době spustil aktualizaci STEAMu.Vše proběhlo jak po másle.Bohužel po odpojení internetu jsem zjistil že mi HL2 nejde spustit.Ve STEAMU je matný(jako když není nainstalovaný)
Pokud ho ale spustím když jsem na netu, jede vše v pořádku :?
Proč ho v offline modu nemůžu spustit ?
zkus ho zpustit primo ze slozky steamu jako hl2.exe. to ze hry zmizi ze seznamu "play games" je celkem casta chyba, ale sputit primo spoustecim souborem by meli jit. kdyz to nepomuze, reinstal steamu ... :)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Mám tu menší zákys. V citadele, když zruším toho stridera v dlouhé chodbě, nevím jak dál. Na konci chodby je sice možnost přeskočit dál, ale nejde mi skákat. Jak to mám projít?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
JohnyJJ
Nováček
Nováček

Příspěvek od JohnyJJ »

heh, to jako při hraní HL2? A trochu více informací by si nám neposkytl? o svém HW apod.. Co si dát svoji sestavu do podpisu, když už pokládáš takový dotaz...

Mám AMD Athlon 1600+,512 MB DDR RAM,GeForce4 64MB
JohnyJJ
Nováček
Nováček

Re: Vyřešení probléů.

Příspěvek od JohnyJJ »

[quote="Adrian Shephard"]Restartování pc nebo kousnutí bylo vyřešeno když jsem si stáhnul nové
grafické ovladače! (G4 MX440 64MB)!

Kde si stáhnul ty ovladače?Napiš prosím.
AMD Athlon 1600+,512MB DDR RAM,GeForce4 64 MB
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

megawir píše:
cool.user píše: 3 je pod vanou a uz to tu bylo psano
sice to mozna mohlo byt psano,ale nemusi to byt pravda..ja ji totiz nasel venku v aute,ktery stalo na spalkach..cetl jsem nekde,ze jsou jeste dve dalsi mista,kde se muze valet .. 8-)
Ja mel jednu navrchu u vetrniku 8-)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Re: Vyřešení probléů.

JohnyJJ píše:Restartování pc nebo kousnutí bylo vyřešeno když jsem si stáhnul nové
grafické ovladače! (G4 MX440 64MB)!

Kde si stáhnul ty ovladače?Napiš prosím.
http://www.nvidia.com :roll:
Naposledy upravil(a) frost.silenec dne stř 9. bře 2005, 21:25, celkem upraveno 1 x.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Duvod proc si nikdy nekoupim ATI:

http://www.frosty.fbi.cz/nvidia_ati.jpg

Nici to grafiku me nej hry CSs. (TO SE TYKA HL2!!!) to nalevo je moje Nvidia FX 5700 a to napravo njaka ATI. Dela se to u vice ATI, nechtel jsem tomu verit dokud jsem nenavstivil osobne par kamosu. Misto hezkejch cernejch stinu napr. pod glockem a vsech jinejch zbrani je ZELENO.

NVIDIA RULEZ!!!! 8)

//EDIT: u te ATI je zaply mat_clipz takze ma bili nechty, jinak jsem trochu pokur. svetlost obrazku ale aspon je to poradne vydet.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“