ano,tohle presne znam - instalace sitovejch zarizeni ve Win98 - !!HOROR!! instalace pokazdy vyzaduje vlozeni win98 install CD do mechaniky :X (i po opakovanej instalaci)
Zion píše:sou to soubory vnetsup.vxd vredir.vxd dfs.vxd
pokud vim,tak tyhle hlasky mi pokazdy skakaly,kdyz sem nemel pri instalaci instalacni CD win98 a zrusil sem instalaci zarizeni ...reseni - start/spustit/regedit ...najdi tyhle soubory a vymaz je z registru a pri pristim bootu nebudes muset nic odklepavat
Zion píše: pak najedou winy a pak tam skoci win okno ,,nelze zavest dynamicky pripojovanou knihovnu msnp32.dll (neco s Microsoft Network)
chybejici msnp32.dll(microsoft network protocol) ...tenhle problem se mi nepodarilo vyresit,ale nastaval pri stejnejch situacich,ktery sem popsal nahore - preruseni instalace nejakyho sitovyho zarizeni
//edit - nedalo mi to a neco sem nasel ...vsichni radi,najit msnp32.dll na instalacnim CD win98 a umistit ho tam,kde ho windows ocekavaji ...(nevim,ale zkopiroval bych ho do slozky Windows,windows/system a windows/system32)
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj