Mrznutie počítača vplyvom TV karty WinFast Expert
- oregano
- Začátečník
-
Mrznutie počítača vplyvom TV karty WinFast Expert
Zdravim môžte mi prosím pomôct už si neviem rady. Odkedy som nainštaloval do môjho PC TV WinFast TV 2000 XP Expert začal mi môj počítač často mrznúť, predtým mi to nerobilol. Zamrzne tak že sa nehýbe ani myš len počuť ďalej zvuk z reproduktorov ked pušťam nejaký film alebo tv vysielanie pomôže potom už iba tvrdý reset. Keď sledujem iba tv vysielanie tak je to Ok ale ak chcem robiť viac vecí naraz napr. že surfujem na internete a pozerám TV tak mi to do minúty zmrzne alebo môžem robiť popri sledovani Tv aj iné činnosti v íných oknách a zmrzne mi to. Napríklad komprimujem do mpeg2 film ktorý pušťam z VHS Videa pokiaľ nič iné nerobím tak to v pohode pracuje ale keď roztvorím nejaké iné okná vačšinov pri pohybovaní myšou tak mi to zmrzne a je jedno či je to myš obyčajná cez PS2 alebo optická cez USB
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- oregano
- Začátečník
-
Skušal som ju aj prehodiť do iných slotov a výsledok bol vždy ten istý to že mi Počítač mrzol ďalej mám tam aj najnovšie ovládače.
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
- Allatutti
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
skousel jsi se mrknout na teploty komponentu?
Proč by to dělal ?
Konflikt kodeků - jednoznačně.
-------------------------
teda z prominutím, ale jak tuto sekci pročítám, tak žasnu. To jsou tedy rady, že by se jeden ...............
Mod tu nemá odpovědnost k uživatelům ?
Proč by to dělal ?
Konflikt kodeků - jednoznačně.
-------------------------
teda z prominutím, ale jak tuto sekci pročítám, tak žasnu. To jsou tedy rady, že by se jeden ...............
Mod tu nemá odpovědnost k uživatelům ?
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility