Je to chyba HDD ?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
MilanM
Nováček
Nováček

Je to chyba HDD ?

Příspěvek od MilanM »

Ahoj, koupil jsem nový HDD 120GB, který chci používat pouze jako data disk. Připravil jsem ho na NTFS v celé velikosti. Systém XP ho vidí v celé velikosti OK. Připojím ho jako slave vždy po startu ale začne probíhat scandisk. Pokud v kompu tento disk není je všechno OK. Pokud ho připojím vždy začíná scandiskem toho nového disku - výsledek bez chyb, přestože je korektně vypnut. Prý ja to závada alokační tabulky disku. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky MilanM
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

sata ? značka ?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
MilanM
Nováček
Nováček

už to mám

Příspěvek od MilanM »

Ahoj je to Ide a už jsem na to přišel, došlo k nějaké chybě při dělení disku, vše jsem odebral a udělal znovu a je to OK Ahoj milanM
sroub
Nováček
Nováček

Přetažení disku

Příspěvek od sroub »

Mam menší no vlastně větší problém koupil jsem si nový procesor s deskou zformátoval starší disk (40Gb) a rozdělil fdiskem na 2 díly pak to přestalo fungovat tak jsem přidal ještě jeden disk (1GB) se systémem který normálně běžel ve Windows jsem zjistil ze disk není rozdělený na 2 díly (10Gb a 28GB) ale na 3 díly (10Gb, 28Gb a ještě 12Gb) už jsem to zkoušel opravit přes fdisk i partition magic a nic nefunguje nevíte nikdo co s tím :x
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“