Premio 4050N
Moderátor: Don
- orange_juice
- Začátečník
-
Premio 4050N
čau máte tady někdo tenhle notebook?Zajímali by mě vaše skušenosti,jak jste s ním spokojený atd.
Mě docela vadí že se book docela zahřívá i když má centrino a většinu dne běží jenom na 600 MHz
Zahřívá se v levým spodním rohu...nejsem si jistej jestli od procesoru nebo od HDD...v mobmeteru mám teplotu HDD 48-50°C...teplotu procesoru mi to neměří
Mobmeter píše že nemůže měřit teplotu na tomto systému.Teplota může být měřena,jenom když je ACPI používáno pro thermal management.Laptop PC často používají ACPI,ale desktop PC zřídkakdy
To nechápu protože ACPI samozřejmě můj notebook používá.
Mě docela vadí že se book docela zahřívá i když má centrino a většinu dne běží jenom na 600 MHz
Zahřívá se v levým spodním rohu...nejsem si jistej jestli od procesoru nebo od HDD...v mobmeteru mám teplotu HDD 48-50°C...teplotu procesoru mi to neměří
Mobmeter píše že nemůže měřit teplotu na tomto systému.Teplota může být měřena,jenom když je ACPI používáno pro thermal management.Laptop PC často používají ACPI,ale desktop PC zřídkakdy
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Premio 4050N
To že běží na menší MHz je v pořádku, je to forma šetření energií...orange_juice píše:čau máte tady někdo tenhle notebook?Zajímali by mě vaše skušenosti,jak jste s ním spokojený atd.
Mob meter nastav at to čte ACPI
- orange_juice
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak si to myslel stím běží jen na 600MHz?orange_juice píše:já vím že si centrino snižuje frekvenci aby šetřilo energií..asi jsi mě blbě pochopil,ale to je jedno
nevíš jak mám nastavit mobmeter aby ACPI čet?
Volby v tý záložce jsou neaktivní
V mobmeteru zkus trochu experimentovat musí to jít.....
Vyzkoušej čtení z XP driveru i Measure actual a hlavně nastav aktualní thermal zone.....
- orange_juice
- Začátečník
-
ta věta byla myšlená tak že mi nevadí že procesor běží jenom na 600 MHz ale že se notebook zahřívá v tom levým spodním rohu..už to chápeš?
v tom mobmeterovi nejde dělat vůbec nic
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-2650
v tom mobmeterovi nejde dělat vůbec nic
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-2650
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- orange_juice
- Začátečník
-