Zato verze karet pro PCI-E jde v pohode i na 550MHz.
Nevite v cem je u AGP problem? Karty pro AGP mely externi napajeni. GT verze preci jednou na stejnym jadre na 500Hz. Mate nekdo vetsi uspech s 6600 AGP nonGT nad 450MHz?.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

jaky znacky a velikost MB?rejca píše:Proslo mi pod rukama par karet 6600 pro AGP a zadna mi nesla nataktovat pres 440MHz (jadro) (Leadtek, Asus...).
Zato verze karet pro PCI-E jde v pohode i na 550MHz.
Nevite v cem je u AGP problem? Karty pro AGP mely externi napajeni. GT verze preci jednou na stejnym jadre na 500Hz. Mate nekdo vetsi uspech s 6600 AGP nonGT nad 450MHz?.

Leadtek 6600 AGP 128MB RAM (asi 4 kousky), Club3D 6600 AGM 128MB naproti tomu Asus Extreme N6600 128MB, PCI-E v pohode.K!ll3r píše: jaky znacky a velikost MB?

Jasne to odpovida. 3Dmark 2003 dava lepsi vysledky na silnejsich strojichPaloXP píše:Cau chcem sa ta spytaat moja zostava je :atlonxp 1800 via kt600 ram256mb
graficka6600 128mb a bez pretaktovania mi hadze v 3d marku2003 bodo4601
je to spravne lebo na internete vipisuje hodnoty v 3d marku2003 takejto karte 4985bodo .Ma na to dopad ze na internete to testovali na velmi silnej zostave intel 3,6ghz ma to dopad na body v 3d marku

Budto ma ta grafika teplotni cidlo a mas teploty v ovladacivh, nebo nijak (zkusmo rukou na chladic, ale presny teploty nikde v PC nenajdes).PaloXP píše:Chalani taktujte cez ovladace nvidia tam sa da nastavit visia hodnota pretaktovania jadra. ako zistim teplotu na 6600agp lebo ked ju mam pretaktovanu nieviem ci mi po case nezhori.

PaloXP píše:Chalani taktujte cez ovladace nvidia tam sa da nastavit visia hodnota pretaktovania jadra. ako zistim teplotu na 6600agp lebo ked ju mam pretaktovanu nieviem ci mi po case nezhori.

Zkousel jsi nejake karty nonGT z novejsich serii, koupene posledni dobou? Preci jenom pises, ze jsi zkousel GT, co je oproti nonGT rozdil. Nad 430 s A6600 ani ranujajapv píše:Já mám Leadteka A6600GT pro AGP a uplně v pohodě se s ním dostanu přes 500MHz a měl jsem těch karet 9 a všechny šli přes 500MHz takže si nemyslím že to bude rozdílné pro AGP a PCI-Express.

Link ???rejca píše: Rusaci maji udajne navod jak to odstranit.