NB acer 4602 WLMI nastavení bluetooth a dalších.....
Moderátor: Don
- marao
- Červená karta
-
NB acer 4602 WLMI nastavení bluetooth a dalších.....
Zdravím mám tento notebook a nefunguje mi bluetooh,nevím co mám nastavit, a další věc když spustím notebook objeví si mi ve WIN XP ...bezpečně odebrat hardware a je to DWD RW jak to mám z tama dostat aby to tam nebylo?dík
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: NB acer 4602 WLMI nastavení bluetooth a dalších.....
Jo to se tu řešilo taky mě to štvalo ale jde to řešit jen zkrýváním ikony nebo odebráním DVDRW což je nesmysl.....marao píše:Zdravím mám tento notebook a nefunguje mi bluetooh,nevím co mám nastavit, a další věc když spustím notebook objeví si mi ve WIN XP ...bezpečně odebrat hardware a je to DWD RW jak to mám z tama dostat aby to tam nebylo?dík
BT nastav dle manuálu......!
Záleží co chceš zpárovat, jestli telefon , externí klavesnici, myš apod....
- marao
- Červená karta
-
- marao
- Červená karta
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to znamená že tam ten BT není!!!marao píše:jako takže stou DVD RW vyřešeno nastavil jsem tam automaticky při startu skrýt, akorát zase Bluetooth mi blbne napíše mi to no device,takže tomu fakt nerozumím, v manualu nic neni:(
Já tam taky mám tlačítko a není tam to je pro jiné modely!
A pokud tam je v nástrojích tak to tam dodal SP 2 to je podpora která je nanic!!!
- marao
- Červená karta
-
- Pacifist
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem se ja dival na tenhle NB (Notebook ACER TravelMate 4602WLMi, 15.4", M740 1.7GHz, ATI X600 64MB, 1024MB, 80GB, DVD±RW, WiFi, XP Pro, LX.T6406.068), tak ten by BlueTooth mit nemel, takze ti to asi bude muset vysvetlit prodejce.
zdroj : http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=52504
zdroj : http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=52504
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano měl by tam být, NB by měl být ale předinstalován tak že drivery by tam měli být. Tak koukni jestli ti běží v tray, takovej ten modrej ovál .....marao píše:ale průser je že tento nb to má mít takže tomu fakt nerozumím
Je to typ Travel MATE 4602WLMI 740,1024DDR,ATI x600,80GB,DVDRW,BT,1GBlan
takže fakt nevím
když tak zkus přes nástroje konfiguraci případně instalaci a když tak prodejce .....