ako vykonna musi byt grafika v pc?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- radonko
- Začátečník

-
ako vykonna musi byt grafika v pc?
Zdar ludia,
vcera mi kamos hovoril, ze si chce kupit novy komp ale ma dilemu
ci kupit booka alebo stolne PC. Na booku ho desi intergovana grafika.
Ma pocit, ze potrebuje vykonnu graficku kartu. Jeho praca spociva v spracovavani grafickych veci, corel, photoshop a flash-ovskych animácii na web.
Ja osobne si myslim, ze na to vôbec nepotrebuje namaknutu graficku kartu, to v pohode zvlada aj integrovana grafika...skôr potrebuje vykonny procesor a pamatovy system...a tak som mu to aj prezentoval.
Je môj nazor spavny? nerad by som mu poradil zle!
diky za postrehy
vcera mi kamos hovoril, ze si chce kupit novy komp ale ma dilemu
ci kupit booka alebo stolne PC. Na booku ho desi intergovana grafika.
Ma pocit, ze potrebuje vykonnu graficku kartu. Jeho praca spociva v spracovavani grafickych veci, corel, photoshop a flash-ovskych animácii na web.
Ja osobne si myslim, ze na to vôbec nepotrebuje namaknutu graficku kartu, to v pohode zvlada aj integrovana grafika...skôr potrebuje vykonny procesor a pamatovy system...a tak som mu to aj prezentoval.
Je môj nazor spavny? nerad by som mu poradil zle!
diky za postrehy
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ked to ma byt na pracu a nie na hry tak ta integrovana karta bez problemu postacuje.... ako uz bolo spominane pre tieto veci aplikacie je ovela dolezitejsia pamat/CPU ako samotna grafika.....
Jedine aplikacie ktore naozaj vyuzivaju moderne grafike karty naplno su pre bezneho cloveka zrejme len hry a testovacie programi.....
Jedine aplikacie ktore naozaj vyuzivaju moderne grafike karty naplno su pre bezneho cloveka zrejme len hry a testovacie programi.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Ať koupí notebooka s R9700, jen neříkejte, že je to tak drahý, Aceři nejsou drahý, doporučuju TravelMate 4501/2 LCi, máme jednoho doma a MaWa s K!ll3rem ho mají taky, za tu cenu super ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29364 )
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Majk44
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
32 tacu to jeste jde.. kdybych je mel tak ho beru okamziteJanHavlicek píše:Ať koupí notebooka s R9700, jen neříkejte, že je to tak drahý, Aceři nejsou drahý, doporučuju TravelMate 4501/2 LCi, máme jednoho doma a MaWa s K!ll3rem ho mají taky, za tu cenu super ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29364 )
podle me pro jeho praci je 9700 fakt zbytecny
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala