VooDoo 2 SLI + Voltaž
Moderátoři: morke, Walker1134
- Valen
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
VooDoo 2 SLI + Voltaž
Kolko maju spotrebu votaž dve VooDoo 2 v SLI mam ich doma ale mam asi slaby zdroj vždy ked prepne do 3D tak mi to stuhne kdežto na mojej zostave s Bartonom ide skele. Dik vza odpovede 
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
- no-X
- Středně pokročilý

- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
..vytuh po spusteni 3d aplikace (typicky cierna obrazovka a stuhne to natvrdo) je obvyle spusobeny prilis velkou AGP Aperture size.nastav ju v BIOSe na 128MB (alebo aj menej),a vsetko by malo fungovat.pripadne poskytni komplet informacie o pc,vratane ovladacov..ja mam V2 SLI na masinke s bartonom 3000+ a radeonom 9800p a jede mi to nadherne (ale musim sa priznat ze mi trvalo skoro 3 mesiace kym som vychytal vsetky muchy,nemal mi totiz moc kto poradit,to sa ale tebe nestane
),vecsinu informacii najdes tu (cz),prip. [url=http://www.inc_exe.szm.sk/hlp/default_fix.htm#SLI]tu[/url] (en)..